Van itt még olyan lány, aki egyszerűen nem tudja kiengedve hordani a haját, mert annyira szétáll?
Szoktam gyerekeknek való kifésülő spray-t használni, az kissé lesimítja, de egyébként egy sátor van kb a fejemen. Nagyon sűrű a hajam, és közepesen erős szálú, sokat festettem régen. Argánolajat szoktam rá tenni még, de a balzsamok egyszerűen nem érnek semmit, se a pakolás. Frizurám konkrétan évek óta nincsen, mert ritkítani kéne (az nem tetszett) hozzá és 3 forgóm is van elöl, szóval elég időigényes volna vele minden reggel szarakodni.
Kontyban és összefogva hordom legtöbbször.
Próbálkoztam növényi olajokkal (olíva,tökmag) de ezek serkentik is a haj növekedését, szóval dupla cumi :D
Nézz drogériákban szerintem valami hajsimító kemikália után, ha eddig nem használtál volna ilyet.
A levágatást én nem pártolom, évekig volt fülig érő vagy nyakam közepéig érő hajam, és nehezebb volt reggelente "belőni", mint a vállig érőt.
Nagyon köszi a válaszokat! :)
Hát már én is sokmindent kipróbáltam, és még most is folyamatosan kísérletezem különféle termékekkel, olajokkal meg mindennel, sőt már én is fontolgattam a rövidre vágást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!