Miteszerekre valami nagyonjó megoldás? Egyszerűen nem bírok velük annyi van és persze van amelyik begyullad de már 22 éves làny vagyok.
Az a sok pötty nem mitesszer, hanem sebocum filaments, ami a bőr természetes velejárója. Hámlasztással és agyagos maszkkal el tudod érni, hogy kevésbé láthatóak legyenek. Csak ugye, mivel ez a bőr természetes része, újra és újra megjelennek, hiába nyomkodod, tapaszozod. Egy mitesszert kinyomsz és ha jól csináltad, nem valószínű hogy pont ugyanoda nő még egy.
Én Geek & Georgeos 4%-os hámlasztót, Rejuvenál agyagos maszkot használok, illetve alkalmankét Jim Jams Vibrosonic kefével mosok arcot. Alig látszanak már ezek a pöttyök az orromon.
Illetve kerüld a tejtermékeket. Nekem is voltak a nyakom fura dolgok, amióta kerülöm a tejtermékeket, egy éve lassan, azóta alig jön elő és nem gyullad be, hamarabb el is múlik.
Nem eszek tejterméket, arra nem figyelek, hogy mondjuk egy zsemle/kenyér/bagett tésztája tartalmaz e tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!