Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miteszerekre valami nagyonjó...

Miteszerekre valami nagyonjó megoldás? Egyszerűen nem bírok velük annyi van és persze van amelyik begyullad de már 22 éves làny vagyok.

Figyelt kérdés
Kozmetikusnál voltam rendszeresen de belefáradtam ,hogy mire megint megyek ugyanannyi van.Semmi sem használ nem múlik.Már nem serdülök nem kellene h ilyen probléma legyen.Nem az a nagyon pattanásos a fejem hanem inkább az ahol mindenhol miteszer van ,de minden héten kb van egy kettő gyulladt ezáltal nem szép látvány.Az erős gyógyszert meg nem akarom szedni mert annyira nem súlyos a helyzetem inkább tényleg a miteszerekkel kezdenék valamit mert ez már szinte idegölő számomra h ennyi van ennyi idősen.
2020. márc. 31. 14:47
 1/2 qborka ***** válasza:

Az a sok pötty nem mitesszer, hanem sebocum filaments, ami a bőr természetes velejárója. Hámlasztással és agyagos maszkkal el tudod érni, hogy kevésbé láthatóak legyenek. Csak ugye, mivel ez a bőr természetes része, újra és újra megjelennek, hiába nyomkodod, tapaszozod. Egy mitesszert kinyomsz és ha jól csináltad, nem valószínű hogy pont ugyanoda nő még egy.

Én Geek & Georgeos 4%-os hámlasztót, Rejuvenál agyagos maszkot használok, illetve alkalmankét Jim Jams Vibrosonic kefével mosok arcot. Alig látszanak már ezek a pöttyök az orromon.

2020. márc. 31. 16:09
 2/2 qborka ***** válasza:
100%

Illetve kerüld a tejtermékeket. Nekem is voltak a nyakom fura dolgok, amióta kerülöm a tejtermékeket, egy éve lassan, azóta alig jön elő és nem gyullad be, hamarabb el is múlik.

Nem eszek tejterméket, arra nem figyelek, hogy mondjuk egy zsemle/kenyér/bagett tésztája tartalmaz e tejet.

2020. ápr. 1. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!