Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, őszintén taszító ha...

Lányok, őszintén taszító ha egy fiúnak szétáll a Füle?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem igen. Átnéztek egy ilyen fiún hogy, fúj neki szétáll, vagy valami hasonló gondolatok vannak?

2016. aug. 27. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik, pl Colin Morgannek is eláll, és nagyon bejön.
2016. aug. 27. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem múlik semmi a füleden, ettől még nézhetsz ki jól. Esetleg kép?
2016. aug. 27. 13:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást!

Bocsi 2# nem szeretnék küldeni képet még annyi higy elárulnátok hogy hány évesek vagytok?

Semmi negatív okból csak kiváncsi vagyok. Én 18

2016. aug. 27. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:
21/L
2016. aug. 27. 13:56
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2016. aug. 27. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha ez foglalkoztat, illetve zavar (nem engem, hanem téged), akkor egy szabadnapodon bemész a sarki plasztikára, kapsz egy érzéstelenítőt, és néhány öltéssel beljebb húzzák a füledet, nem megfizethetetlen áron. Ez kb. a vicc beavatkozások kategóriája, más emberek tényleg komoly betegségekkel kűzdenek a műtőben. Egy átlag nő napi szinten többet kínozza magát a szépségéért, azt elárulom. Néha tenni is kell valamit, ha akarod, hogy legyenek valahogy a dolgok, nem mindenki születik gazdagnak vagy szépnek.

Amúgy nem zavaró, valószínűleg eltúlzod, nem is áll annyira el, más észre se veszi. Esetleg nem kéne oldalt felnyírni a hajad, és akkor máris nem létező problémák ezek.

2016. aug. 28. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!