Lányok, őszintén taszító ha egy fiúnak szétáll a Füle?
Köszönöm a biztatást!
Bocsi 2# nem szeretnék küldeni képet még annyi higy elárulnátok hogy hány évesek vagytok?
Semmi negatív okból csak kiváncsi vagyok. Én 18
Ha ez foglalkoztat, illetve zavar (nem engem, hanem téged), akkor egy szabadnapodon bemész a sarki plasztikára, kapsz egy érzéstelenítőt, és néhány öltéssel beljebb húzzák a füledet, nem megfizethetetlen áron. Ez kb. a vicc beavatkozások kategóriája, más emberek tényleg komoly betegségekkel kűzdenek a műtőben. Egy átlag nő napi szinten többet kínozza magát a szépségéért, azt elárulom. Néha tenni is kell valamit, ha akarod, hogy legyenek valahogy a dolgok, nem mindenki születik gazdagnak vagy szépnek.
Amúgy nem zavaró, valószínűleg eltúlzod, nem is áll annyira el, más észre se veszi. Esetleg nem kéne oldalt felnyírni a hajad, és akkor máris nem létező problémák ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!