A hónaljszőrzet lányokon miért "taszító"?
Kb. egy éve nem szőrtelenítem a hónaljamat és intim tájékon sem.
A barátom teljesen oké ezzel.
Ha viszont ujjatlant hordok, mindig furcsa nézéseket kapok idegenektől.
Érezhetik rajtam, hogy nem vagyok büdös, fürdök és használok dezodort és egyébként sem vagyok izzadós fajta.
18L
Ez még férfiakon is taszító, ha nagy. Nőkön meg amúgy is ha kicsi.. :D 1 éve, hát férfi létemre nem bírom ki hogy 1 évig ne borotváljam le. Egyszerűen undorító.
21F
Kérem szépen; hogy lenne a természetes "ápolatlan"!
Mindenki beveszi ezeket a hülyeségeket?
Akkor csak tessék. Ázsiában, ahol az emberek nem szőrösek, szóval nem kell KÖLTENI szőrtelenítőre, kitalálták, hogy jaj, de milyen ápolt dolog lesz műszőrt ragasztani a hónuk alá, természetesen ugyanabban a neon vadi színben, amilyenre a szép fekete hajukat is festik. Csak, hogy szépen, esztétikusan, összeillően ÁPOLTnak nézzenek ki.
Persze, kellő propagandával az emberek mindent bevesznek.
Én pl. még soha nem szőrtelenítettem intim részen, csak nyáron a bikinivonalig, és sosem tartottam ápolatlannak magam, hiszen fürdök. Egyszerűen csak úgy voltam vele, h minek, ha nincs senkim. Ráadásul nagynéném, aki nőgyógyászként dolgozik kórházban, azt mondta, hogy a szőr segít a higiéniában, hiszen távol tartja a fertőzéseket.
Szóval nekem nem taszító a kérdező lány.
17/L
A kultúra inkább a költés, a fogyasztás kultúrája.
Mert aztán a leszőrtelenített bőrt nem hagyják úgy, hanem tetováltatnak rá. Azt mondják "esztétikából".
A tetoválás nem taszító?
A szőrtelen emberek szexualitása nem olyan, mintha még másodlagos nemi jelleggel nem rendelkező gyerekek lennének.
Mi a különbség kinézetre akkor az anya meg a lánya, az apa meg a fia között?
Azt megmondom, hogy én szőrtelen férfire -mármint, aki szőrteleníti a hónalját meg mást, rá se néznék. Nekem az vagy kisfiú vagy másféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!