A fiúkat nagyon zavarja, ha a lányokon van szőr?
Figyelt kérdés
Tudom , hogy az a szép , ha egy lányon nincsen testszőrzet . De mi van azzal , ha epilálni szoktam , és már elkezdett visszanőni a szőr , de még nem akkora , hogy még egyszer leepiláljam . Az nagyon zavaró tud lenni ? És nem tudom mit csináljak . Tervben van , hogy lesz bankett a nyolcadikosoknak és meghívják a hetedikeseket is . Ez lesz két hét múlva . De táborba mennék három hét múlva és nem tudom , hogy akkor mikorra epiláltassak . Szerintem inkább a táborra kéne , de úgy gondoltam kérek pár tanácsot .2016. jún. 6. 17:32
1/4 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok a bajuszkáról ? Nagyon ciki?
2016. jún. 6. 17:34
2/4 anonim válasza:
Ez nem zavaró. Nyilván nem lehet valaki folyamatosan teljesen sima.
3/4 anonim válasza:
A férfiakat nem zavarja egy kis szőr. A kisfiúk már más tészta.
Ha sötét a szőröd akkor a bankettre szerintem borotváld le. A fiatalok gonoszak tudnak lenni, ha feltűnő, hogy szőrös vagy esélyes, hogy kapsz egy két megjegyzést :(
4/4 anonim válasza:
Hidd el, annyi szőrt, amennyi epiláláshoz kell (pár hét termése) észre se vesznek a fiúk. Van, hogy hetekig nem borotválom a lábam (pedig én borotválom, nem epilálom) a barátom meg megsimizi, hogy de puha. Hisz a mi szőrünk (általánosan a közép európai lányoké szerintem) nem túl erős.
Szerintem ha két ilyen eseményed lesz, akkor az egyikre epiláld le, a másikra borotváld. Nem fog megvastagodni a szőr, csak azért tűnik vastagabbnak, mert átlósan vágja el a borotva. Utána ha leepilálod, ugyanolyan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!