15, lassan 16 éves vagyok, és elég hosszú a szőr ott lent. Egyszer már vágtam ke ollóval, de utána nagyon szúrt. Szeretném valahogy eltűntetni onnan, de nem tudom hogy. A bikinivonalon mindenkepp, talán epilátorral, de a többit is, mert nagyon zavaró, hogy ilyen hosszú. Borotválni biztosan nem fogom. Szerintetek ciki, ha ennyi idősen gyantáztatnám? Igazából a szüleim nem engednék, kifizetni meg kell valahogy... meg kicsit félek is egyedül menni. Nem akarok rendszeresen járni, csak most nyárra egyszer, és nem baj, hogy utána visszanő csak ne legyen hosszú!!
De borzasztóan zavar, magától "kihullik" egy-egy szál sokszor. És nagyon hosszú.
2016. máj. 29. 15:37
3/8 anonim válasza:
Ez a természet rendje szívecském! :)
2016. máj. 29. 15:37
4/8 anonim válasza:
Szia, én ennyi évesen már borotváltam rendesen, de ha te nem szeretnéd, nem gond.
Nem ciki gyantáztatni, miért lenne ciki? Miért nem engedik otthon? Próbáltad többször is meggyőzni őket?
Epilátor van otthon? A bikinivonalat valóban csinálhatnád azzal, a többit meg ollóval.
Esetleg szőreltávolító krém?
2016. máj. 29. 16:34
5/8 anonim válasza:
Én úgy 14 éves korom óta borotválom, nincs semmi gondom vele, nem tudom, te miért tartasz tőle. Mindenesetre szerintem gyantáztatni se "gázabb".
2016. máj. 29. 17:18
6/8 anonim válasza:
Szőrtelenítőkrémet eszedbe se jusson ott használni, max a bikinivonalat! Én borotvát használok, az a legolcsóbb és legfájdalommentesebb számomra. Van epillátorom is, de azt csak lábra szeretem használni.
A nagyját vágd le ollóval, a többit meg borotváld le.
2016. máj. 29. 17:46
7/8 anonim válasza:
a bikinivonalat epilátorral. először kicsit fáj, de ki lehet bírni, s jó sokáig nem kell újra leszedd.
egy idő után hozzászokik a bőröd, egyre kevésbé fog fájni :)
2016. máj. 29. 19:46
8/8 anonim válasza:
14 éves korom óta gyantáztatok. Akkor még szemérmes voltam és csak a bikinivonalat szedettem le, a megmaradó részt pedig ollóval rövidre vágtam.
A borotvát nem bírja a bőröm, pedig az a legegyszerűbb és gyorsabb megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!