Itt mindenki testkepzavaros?
Figyelt kérdés
168cm hez 50 kg max 55kgot írnak egy nőnek hogy annyi legyen2022. nov. 22. 17:26
11/15 anonim válasza:
Olyan értelemben igen hogy 160/70-re írják le melldöngetve sokszor azt hogy bomba. De minimum azt hogy ez a normális.
12/15 anonim válasza:
22-es bmi számít ideálisnak. Ez 168cm-nél 62kg. De ennél a magasságnál 53-70 kg között még egészséges. Ez nem azt jelenti, hogy 70 kilósan ne lenne rajta egy kis úszógumi, de orvosilag nem számít túlsúlyosnak. Tehát aki 50-55 kg-ot ír az kissé testképzavaros. Nem durván, de egy kicsit az. Body positivity ide vagy oda, sokan még mindig nincsenek tisztában az egészséges testképpel. Lehet lepontozni.
13/15 anonim válasza:
Kérdező, hazánk Európa egyik legelhízottabb országa, tehát majdnem minden 3. ember kövér, súlyosan elhízott. Most miért baj, ha már valakinek azt tanácsolják, hogy normális testsúlya legyen és ne 20 kg zsírfeleslege legyen?
14/15 anonim válasza:
Sztem meg belefer a 60 is ha sportos, jol oszlik el. De mindenki legyen olyan amilyen lenni akar 🤷
15/15 anonim válasza:
Kinek mi. Én 167 vagyok, alapból törékenyebb alkat. Bizony 60 kilósan már volt hasam, és kerekebb lett a fejem. Most vagyok 55, ez tökéletes. Ugyanakkor ezek csak kilók. Lehet valakin sok az izom, lehet valaki alapból zömökebb. Nézhet ki teljesen máshogy két ugyanolyan súlyú és magasságú ember is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!