Miért "kezel úgy" még mindig mindenki, mint egy molett nőt?
hát én ezt nem tudom elhinni, bocs.
Ezekkel az adatokkal minden vagy, csak nem molett. persze magasabb nem tudsz lenni, az igaz.
nem lehet, hogy csak pár rosszindulatú ismerős csinálja ezt és felnagyítod a problémát? én amikor 100 kilóról lefogytam 85-re, akkor a modellalkatú kolléganőmet majdnem megütötte a guta, amikor meglátott, pedig még úgy is dupla akkora voltam mint ő, nem is értettem. az emberek egyszerűen rosszindulatúak.
Nagyon büszke vagyok rád így ismeretlenül is! Olyat tettél, ami kevesen tudnak megtenni.
A beszólogatókkal meg nem kell foglalkozni. Én magas vagyok és nagyon vékony és egész életemben hallgattam a "de jó neked, hogy ilyen vékony vagy" megjegyzéseket. Megjegyzem: miért lenne jó? Ettől nem volt nagyobb sikerem az életben. Pár éve meg különböző gyógyszerek miatt hol meghízom (20 kilót is akár), hol lefogyok (kábé 15 kilót is akár). Amikor majd' 20 kilóval több volt rajtam, jöttek a megjegyzések, hogy "látom, kikerekedtél", "látom, meghíztál". Megjegyzem, a magasságomhoz a vékony formám 10 kilóval kevesebb az "ideálisnál", míg a "kövér" formám csak 7 kilóval több az ideálisnál.
A segg és alsó has tájékáról megy le utoljára a zsír.
Általában az életvitelszerűen minden hülye diétába belefogó majd abbahagyó nőknél alakul ki ez a "könyvtárossegg" (jojó diétás következmény)
Iszonyat nehéz megszabadulni tőle, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!