Itt mindenki testkepzavaros?
2.
Elfelejtettél fiókot váltani.
Nem feltétlen. Elvileg elfogadó vagyok magammal szemben, mert mondjuk úgy egoista vagyok, bár tudom azt is, hogy mégsem oké az összkép. Viszont ha zavarna, de nem teszek ellene, akkor nincs más választásom, mint elfogadni magam és úgy ismerkedni, hogy másnak is bizalmat adok, hogy tetsszem neki. Különben megdögölhetnék egyedül, mert nem merek nyitni, nehogy más elutasítson.
Az érdekes akkor jön, mikor kiderül, hogy mennyire nem érdekel sok nőt, hogyan nézel ki, vagy éppen a híres méretproblémáról is kiderül, hogy egyáltalán nem az. Sőt, pont azok a nők nem problémáznak a méreteden, akik tesznek is valamit az ágyban, az abszolút lustákat zavarja a méreted. De ezt most nem részletezem.
Szóval igen is, meg nem is, nyilván tudom, hogy nem vagyok kockahasú testépítő, de így élek és ez jó.
F
Ezt ki írta? Név szerint a mindenki?
Ez mennyiben párkapcsolati kérdés?
A BMI alapján
A magasságbol nőknél 110 et pasiknál 100 at kell levonni az atlaghoz
168-110=58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!