Férfiaknál hosszú haj egyenlő a suhancsággal?
Párom nagyapja utálja, hogy hosszú a haja férfiként páromnak, szerinte a hajléktalanoknak, munkanélkülieknek és suhancoknak van hosszú haja.
Szerintem szép és jól áll páromnak, divatja van most a hosszú hajnak, igényes és bun-ba kötöm neki általában (magának nem tudja annyira szépen). Apámnak is volt hosszú haja fiatal korában és bátyámnak is egyetemistaként.
De párom apjának és nagyapjának nagyon nem tetszik, majdnemhogy csúfolják. Engem ez zavar és bosszant, páromnak sem esik jól.
Sőt a papa még a tetoválást is felhozta, hogy azzal nem lehet munkát találni - de a poén az, hogy neki is van tetoválása, méghozzá a felső karján. Szóval nem is értettük, hogy mi baja, főleg úgy, hogy senki másnak nincs tetoválása a családban, rokonságban.
Persze, öreg meg más korban élt, bár az én nagymamám idősebb 10 évvel, mégis csak dicsérte párom haját...
Na mindegy, a lényeg, hogy szerintetek nem elfogadott a hosszú haj férfiaknak, még ha jól is áll neki és szépen van tartva (szóval nem kócos, zsíros stb)? Ez ilyen magyar felfogás?
Nekem is hosszú a hajam, és a sport egyesületben ahova járok.
Ott a legtöbb srácnak, bele értve a gyerekeket is. Hosszú a haja.
Ha ápolt, akkor nem suhancos.
A papa régimódi. Nem fogod tudni megváltoztatni a gondolkodását. Amikor ő volt fiatal, akkor a hosszú haj suhancosnak számított, így ő annak gondolja.
Valószínűleg nem tetszik neki a pasid, és keresi hogy mibe köthet bele.
Nem suhancos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!