Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiaknál hosszú haj egyenlő...

Férfiaknál hosszú haj egyenlő a suhancsággal?

Figyelt kérdés

Párom nagyapja utálja, hogy hosszú a haja férfiként páromnak, szerinte a hajléktalanoknak, munkanélkülieknek és suhancoknak van hosszú haja.

Szerintem szép és jól áll páromnak, divatja van most a hosszú hajnak, igényes és bun-ba kötöm neki általában (magának nem tudja annyira szépen). Apámnak is volt hosszú haja fiatal korában és bátyámnak is egyetemistaként.

De párom apjának és nagyapjának nagyon nem tetszik, majdnemhogy csúfolják. Engem ez zavar és bosszant, páromnak sem esik jól.

Sőt a papa még a tetoválást is felhozta, hogy azzal nem lehet munkát találni - de a poén az, hogy neki is van tetoválása, méghozzá a felső karján. Szóval nem is értettük, hogy mi baja, főleg úgy, hogy senki másnak nincs tetoválása a családban, rokonságban.

Persze, öreg meg más korban élt, bár az én nagymamám idősebb 10 évvel, mégis csak dicsérte párom haját...

Na mindegy, a lényeg, hogy szerintetek nem elfogadott a hosszú haj férfiaknak, még ha jól is áll neki és szépen van tartva (szóval nem kócos, zsíros stb)? Ez ilyen magyar felfogás?

2022. nov. 21. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hosszú a hajam, és a sport egyesületben ahova járok.

Ott a legtöbb srácnak, bele értve a gyerekeket is. Hosszú a haja.

2022. nov. 21. 13:36
 2/8 anonim ***** válasza:
A tényleg hosszú, azaz nem csak kicsit hosszabbra engedett haj férfiaknál hagyományosan a rockerekhez kapcsolódik. Ma már elég széles körben elfogadott, de mindig lesznek olyanok, akiket irritál.
2022. nov. 21. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha ápolt, akkor nem suhancos.

A papa régimódi. Nem fogod tudni megváltoztatni a gondolkodását. Amikor ő volt fiatal, akkor a hosszú haj suhancosnak számított, így ő annak gondolja.

2022. nov. 21. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Szóljál neki, hogy 60-as évek elmúltak.
2022. nov. 21. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Valószínűleg nem tetszik neki a pasid, és keresi hogy mibe köthet bele.

Nem suhancos.

2022. nov. 21. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Növesszen tököd a pasid és sz4rja le mit gondolnak róla mások
2022. nov. 21. 18:44
 7/8 jpeter1 ***** válasza:
Az én hajam térd alá ér. Nekem is sokszor beszólnak,de nem érdekel. A páromnak meg nagyon tetszik. Ápolt,dús. Az alja teljesen egyenesre van vágva.
2022. nov. 23. 06:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos a pápának az apának kopaszodik egy ideje a feje.
2022. nov. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!