Hosszúhajú lányok, inkább kibontva, vagy copf-ban hordjátok a hajatokat?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 20:17
A kérdező szavazást indított:
Inkább kibontva.
Inkább copf-ban.
Teljesen változó, is-is.
40 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ha megyek valahová, akkor kibontva, itthon viszont mindig összefogom valahogy.
3/9 anonim válasza:
Ha már ilyen hosszú akkor kiélvezem, úgyhogy kiengedve :) Derékig ér végre.
Itthon viszont mindig összefogva vagy felkontyolva.
4/9 anonim válasza:
Ha már megnövesztettem nem azért növesztettem, hogy utána összefogva hordjam állandóan, nem is értem az olyat aki megnöveszti de állandóan felköti. Én csak itthon és alváshoz kötöm fel.
6/9 jpeter1 válasza:
A párom haja kibontva bokáig ér. Utcán sokszor kontyolva, vagy kétfonatos copfba hordja. Otthon viszont teljesen leengedi.
7/9 anonim válasza:
4-es merthogy másoknak növesztetted a hajad hogy mutogasd vagy mi?😅 Én meg ezt nem értem, de ez egy alapprobléma a nőknél, hogy így gondolkodnak, hogy nem maguknak akarnak megfelelni...
Kérdező se nem inkább kiengedve se nem copf, mert azt már nem is bírja el a fejbőröm olyan nehéz és a hajgumi sem egészséges a hajszálaknak. Egyfajta nagy laza kontyot sikerült kikísérleteznem pókkal, ami 3 mp alatt megvan és nem húz sehol.:)
8/9 anonim válasza:
Munkában össze kell fognom, de azt leszámítva inkább kibontva
9/9 anonim válasza:
Copf? Ki a fene fonogatja a haját, hacsak nem alsó tagozatos általános iskolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!