Hosszúhaj7 sportoló lányok ti hogyan oldjátok meg ezt?
Figyelt kérdés
Az van hogy nagyon dús hajam van ami pár centivel lóg a vállam alá szóval copfa összefogható. De mivel nekem nagyon dús a hajam és sportolásnál mindig lófarokba kötöm össze olyan hülyén néz ki mert úgy áll a hajam a gumi után mint valami szénakazal pedig ki van fésülve és fésüvel fogom össze. És olyan nagyra felfújódik meg szétál hogy elégge csúnya.
Tudtok valami tippet vagy valamit amivel egy kicsit összébb tudom szedni a copfban a hajam hogy ne álljon százfelé és ne legyen egy méter átméröjű a copfom?
2015. márc. 28. 20:41
1/2 anonim válasza:
Szia, nekem is nagyon dús hajam van, összefogom rendesen és teszek bele vagy 32 csattot, vagy hajtűt nem tudom mi rendesen a neve :D szerencsére fekete a hajam szóval olyan nagyon nem is feltűnő, de mást nem tudok csinálni,így legalább nem áll szét:D
2/2 anonim válasza:
szerintem fond be, azzal nem lesz akkora. vagy konty, a fejtetőre, hogy ne zavarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!