Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány éves kortól nem illik...

Hány éves kortól nem illik már a hosszú haj egy nőnek?

Figyelt kérdés

A hosszú alatt körülbelül ezt a hosszt értem:

[link]

Mennyi az a kor, ami felett már öregít?

25 felett, 30 felett vagy csak 40 felé?

Amennyiben egészséges, ápolt, legalább átlagosan dús (tehát nem ritka/kevés) hajról van szó.

2019. márc. 19. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs korhoz kötve..
2019. márc. 19. 16:32
 2/6 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
100%

Úristen, nincs korhoz kötve.

Ha nem akarom, akkor majd 60 évesen sem fogom levágatni.

25 felett ha valaki ilyen miatt levágatja, na az ostoba.

2019. márc. 19. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen hogy nem illik, sok idős nő csak azért vágatja rövidre mert nagyon ritkul a hajuk és így dúsabbnak tűnik. Szerintem sokakat inkább fiatalít a hosszú haj, de ez nyilván függ az arctól és a frizurától is.
2019. márc. 19. 19:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy rokonom 60 körül van, több és hosszabb haja van mint nekem, és alig őszül. Nem öregíti egyáltalán, sőt.

Inkább praktikus okokból szokták levágatni, meg ha ritkul. De szerintem változni fog ez is, mert régebben, mondjuk 20 éve, a 30-asok is inkább rövidebb hajat hordtak, ők nyilván most, hogy idősebbek is azt hordanak. Manapság viszont alig látni a fiatalabbak közt rövidebb hajakat, szerintem közülük több lesz, akik idősebben sem vágatják majd le.

2019. márc. 19. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagymamám 89 éves és kb. olyan hosszú haja van mint a képen belinkelt nőnek. Hófehér és dús neki, de mindig kontyban hordja.
2019. márc. 21. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Édesanyámnak is ilyen hosszú kb., 51 éves lesz, és remekül áll neki. Nem kortól függ, inkább az ember arcától, öregedési ritmusától, stb.
2019. márc. 25. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!