Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » EDT, vagy EDP parfümöt kellene...

EDT, vagy EDP parfümöt kellene vennem télre?

Figyelt kérdés

EDT-ből 4-et fújnék, EDP-ből 2-t. Nem tudom melyiket éri meg jobban.

Van itthon egy parfümöm, EDT, 2 fújásból 4 órát kitart, viszont valamikor 2 óra után elmegy az illata, mivel kint hideg van és már nem érződik utána.

(Férfi)

2022. nov. 1. 11:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9

ááh tényleg :D

én a sima eros-t, illetve a flame-t néztem

Egyébként aramis classic edt-ről mi a véleményetek?

Egyik ismerősömnek is olyanja van, megpróbáltam én is, de 4 óra múlva nem lehet érezni. Érdemes többet fújni?

2022. nov. 1. 21:59
 12/18 anonim ***** válasza:

11

Persze többet fújsz erősebb lesz és tovább bírja, de az Aramis Classic az erősen 50+os illat.

2022. nov. 1. 22:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát pedig szerintem kellemes :D
2022. nov. 1. 22:06
 14/18 anonim ***** válasza:

13

Egy szóval sem mondtam hogy rossz,nekem is van, csak mondjuk pont a spektrum túloldala egy eroshoz képest.

2022. nov. 1. 22:34
 15/18 A kérdező kommentje:

Hát igazából azt hallottam, hogy a ciprusos (aramis) inkább nyár-tavaszra jó (én tavasszal használtam, kitartott 6 órát, de ugye télen nem tart ki).

Egyébként neked van eros, vagy eros flame-d?

2022. nov. 2. 07:26
 16/18 anonim ***** válasza:

#10.Nem tudom melyik változatát próbáltad, de szerintem az Eros EDT egész univerzális illat.(2021-től forgalmazott változat van most nálam)

Édeskés, vaníliás és mentás, tökéletesen megvan az egyensúly, leszáradás után is szépen tartja ezeket az illatjegyeket.

Nem mellesleg talán a legtartósabb EDT-k egyike az adott árkategóriában.

EDP valóban más, de azt már ízlés válogatja.(Flame-t meg nem próbáltam még)

30 fölött már nyilván jobb választás lehet egy Dylan Blue mondjuk, de nincs kőbe vésve. Mindennapokra alkalmas az Eros is, alkalmakra meg úgy is valami különlegesség után érdemes nézelődni.

2022. nov. 5. 14:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Szerintem próbáld ki a Flamet :D
2022. nov. 5. 15:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Megnéztem a Douglasben, nekem túl citrusosnak tűnik.

A sima Versace EDT jobban bejön, de ízlések és pofonok.

2022. nov. 9. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!