Megéri megvenni az eredeti parfümöt?
Figyelt kérdés
Kimérős parfümben próbáltam ki JPG Ultra Male alternatívát,illatra nem volt vele gond, de miután magamra fújtam kb 1 óra múlva nem is éreztem, csak úgy hogy a pólómat megszagoltam, megkérdeztem azokat is akik körülöttem voltak, de kb csak akkor érezték amikor már az aurámban voltak. De maga az illat nagyon tetszett. Ha megveszem az eredetit az tovább fogja bírni és van hatósugara? Nyilván azért nem az a lényege hogy csak 30 centiről lehessen érezni. De ha az eredeti sem bírja tovább és nem érezni jobban akkor feleslegesen nem költenek ra 30-40 ezret2022. okt. 30. 16:14
1/1 anonim válasza:
Az a kimérős lehet hogy nem is az volt vagy nagyon oxidálódott már. Keress egy nagyobb dágleszt ahol ki van rakva tedzter és ott is próbáld ki mielőtt megveszed. Amúgy nem nyúlsz vele mellé akkor sem ha megceszed igazi tucat illat szóval tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!