EDT, vagy EDP parfümöt kellene vennem télre?
EDT-ből 4-et fújnék, EDP-ből 2-t. Nem tudom melyiket éri meg jobban.
Van itthon egy parfümöm, EDT, 2 fújásból 4 órát kitart, viszont valamikor 2 óra után elmegy az illata, mivel kint hideg van és már nem érződik utána.
(Férfi)
Nem feltétlen az a lényeg hogy EDT vagy EDP.
Vannak kimondottan téli illatok, Fragrantica-n érdemes körülnézni és megnézni összetevők, vagy általad tetszett parfümök közül hogy, melyiket kell próbálgatni a Douglas-ban.
Fás illatú parfümök ilyenkor előnyösebbek, nyáron pedig inkább a citrusosabb illatok. Tartósságot is tudsz nézni azon a weboldalon, de ez alapvetően függ a testedtől is, meg hogy száraz vagy nedves bőrre viszed fel stb.
Amúgy meg vannak olyan EDT-k amik kitartanak 9 órát is, ilyen a Versace Eros pl.
4
Van belőle EDT, EDP meg Parfum verzió is.
Abból szerintem mindegy hogy EDP vagy EDT, elég erős és kitartó.
Meg ráadásul egész jó téli illat is.
Ami szerintem továbbra sem mindegy, hogy honnan szerzed be mert sok a hamisítvány, vagy csak szimplán szállításkor nem figyelnek oda esetleg régi 2-3 éves.(az veszít már kicsit az erejéből, fakul stb.)
Be tudja valaki linkelni az EDT verzót?
Egyébként még gondoltam Hugo boss classicra is, csak kimegy az illata 2-3 óra után. Esetleg ha sál van rajtam, megtartja az illatát?
7
Nem mindegy az EDT tiniillat, konkrétan a 11 éves fiam is azt használ. Az EDP az már oké a huszon éveseknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!