A kopaszodás szexi? Mit gondoltok lányok? 35 F
Figyelt kérdés
És miért mondják genetikainak, mikor ismerek olyan ikreket, akinél az egyik kopaszodik, a másik meg nem.2022. okt. 26. 17:16
1/19 anonim válasza:
Szerintem lehet szexi, ha eleve szexi kisugárzása van a pasinak. Ismerek ilyen férfit.
3/19 A kérdező kommentje:
Köszi az egybehangzó válaszokat xd Jason Statham?
2022. okt. 26. 17:27
5/19 anonim válasza:
#3 arról hallottál már hogy ízlés? minél többen válaszolnak, annál több eltérő ízlésű ember válaszát fogod látni
6/19 anonim válasza:
Ha nem úgy kopaszodik mint egy pap hogy mindenhol haja van csak a feje búbján nincs, akkor lehet akár szexi is. 25n
7/19 anonim válasza:
Jason Stathamnél szexi, a szőrös pocakos Józsinál nem.
8/19 anonim válasza:
Szerintem nem szexi, de nekem az az indokom rá, hogy apám kopasz volt, és utálom őt.
9/19 anonim válasza:
Jason Statham levágja a haját pont azért mert inkább lesz "kopasz" mint hogy hiányos hajjal sétáljon. az nem példa mert folyton tüsire borotválja
10/19 anonim válasza:
A legkevésbé sem az.
Jason sem szexi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!