Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet túltenni magunkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túltenni magunkat a kopaszodáson?

Figyelt kérdés
24 éves ffi vagyok és kopaszodom. Annyira (még) nem durva a helyzet, de csak idő kérdése, már viszonylag látványos. A problémám igazából az, hogy sokkal kisebb az önbizalmam és gyakorlatilag netto 6 évvel idősebbnek néz mindenki, mint amennyi valójában vagyok. A hajam az egyik fontos részem volt és borzasztó látni, ahogy meggyérül.A szexuális vonzerőmből is vesztettem abból kifolyólag, hogy idősebbnek tűnök a kelleténél.
2016. febr. 16. 20:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Borotváld le teljesen simára. Úgy kevésbé feltűnő.

De vannak nők, akiknek bejön a kopaszodó látvány.

2016. febr. 16. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Alpecin
2016. febr. 16. 20:32
 3/13 anonim ***** válasza:

Öregem! Én 18-évesen kezdtem el kopaszodni.

Most 43 vagyok.

Kezdj el kovaföldet nyomni!

Az most még segít ebben a problémában.

Ez nem vicc.

2016. febr. 16. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

60 vagyok, és a hajammal nincs semmi gondom!Ahh! Szerencsére. Mert nagyon nem szeretnék kopasz lenni!

Együttérzek veled!

2016. febr. 16. 20:39
 5/13 anonim ***** válasza:
46%

Ha lehet választani, én mindig is a kopaszodó pasikat preferáltam. :) No para!! Egy pasi ne legyen túl hajas. ;)

22L

2016. febr. 16. 21:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Borotváld kopaszra, és gyúrd ki magad. Az a királyság.
2016. febr. 16. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:
sajnos ezzel meg kell baratkoznod. szedhetsz olyan vitaminokat ami a hajhullást csökkenthetik de ilyenkor a meglévő hajad gyorsabban is növekszik. Amit javaslok h ha felül ritkább a hajad, akkor vágasd le rövidre 18mm és oldalt kb 13mm. ugy nem szembetűnő és te is jobban erzed magad tőle. de sokakat nem zavar, de azt látni fogják rajtad ha te nem vagy elegedett magaddal és az nagyobb baj.
2016. febr. 16. 22:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Én ugyan nő vagyok, de megértelek, nagyon korán kezdtem őszülni, ugyanilyen gondolataim voltak, teljes kétségbeesés.
2016. febr. 16. 22:26
 9/13 A kérdező kommentje:

és mit tettél? :)

az őszülésen mondjuk még könnyebb segíteni

2016. febr. 16. 22:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát pont azt, festem azóta is. De lelkileg rossz akkor is. Mondjuk most már annyira nem, már 30 felett vagyok. De azért igazságtalan az élettől na :)
2016. febr. 16. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!