Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek jönnek be a kopaszodó férfiak? (többi lent).
Szevasz:D
érdekes a téma. Én még messze vagyok a kopaszodástól 21/F-knt, de 2 éve meg most is leborotváltam, konkrétan borotvával a fejem, mostmár növöget a haj, de még mindig nagyon rövid. Azóta már picit nő a borosta is. Így fiatalon, meg inkább az adottságaimból, nincs egy ilyen idősebb férfi fejem :D Átlagban 16nak tippelnek csupasz arccal, zselés hajjal. Viszont "szakállal" (inkább hívnám arcszőrzetnek v borostának) 26nak is betippelnek, de 23 alá sosem.
És így most kopaszon és "borostásan" sok lánytól megkaptam, hogy ez igen, végre férfiasan nézek ki (főleg a "haj" miatt), viszont vannak sokan akiknek nyilván ez nem jön be mert a "szépfiúkat" szeretik, meg van időnként akár ijesztően is hathat.
Én annyira nem szeretek kopter lenni, visszasírom a hajam :D de néha azért jó, meg jók az új dicséretek, meg az is hogy nem néznek 16nak.
Általában az idősebb (hozzám képest, neked korodbeli) nőknek jön be szerintem, 28-43 év között, de van aki már fiatalon is szereti ezt az akár "rosszfiús" stílust.
Hordj bőrkabátot és napszemcsit mellé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!