Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek jönnek be a kopaszodó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek jönnek be a kopaszodó férfiak? (többi lent).

Figyelt kérdés
Nos nem az a brutális kopaszodás, amikor teljesen kikopik a haj, hanem csak megritkult, de nullás géppel van nyírva, tehát annyira nem feltűnő. Van, akinek ez sármos? Jóképű vagyok és szerencsére nem nagyon érintett a dolog, mikor elkezdett ritkulni a hajam, de régen zseléztem és akkor egy teljesen más kategóriás csajoknak jöttem be, mondhatjuk, hogy mindenkinek... amióta kopaszra nyírom egy rétegnek jövök be főképp , de szerencsém van, hogy a fejemhez a kopasz séró is jól áll. Mit szóltok hozzá nők? 32F

2017. aug. 10. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
a kopaszodó nőknek
2017. aug. 10. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem zavarna.
2017. aug. 10. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, kicsit sem.
2017. aug. 10. 19:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért én még is azt látom, hogy egy rétegnek jön be ez a "stílus" jó kényszer stílus, mert, ha dús hajam lenne mai napig zselézném :D Annyi a szerencsém, hogy van fejem hozzá, de akinek nincs a kopaszodáshoz feje az tuti megborul, mikor elkezd ritkulni a haja... tehát titeket, akkor nem zavarna ez ezek szerint, hogy kopaszra nyírom a fejem a haj ritkulás miatt :) Mondjuk így már alap, hogy aki kezdeményez felém, annak bejövök így is ez az előny :d Csak régen megszoktam, hogy mindenkinek bejöttem és most fura, hogy így kopin már nem mindenkinek ezt élem meg kicsit nehezebben amúgy :)
2017. aug. 10. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, szerintem attól még lehet valaki jóképű.
2017. aug. 10. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Szevasz:D

érdekes a téma. Én még messze vagyok a kopaszodástól 21/F-knt, de 2 éve meg most is leborotváltam, konkrétan borotvával a fejem, mostmár növöget a haj, de még mindig nagyon rövid. Azóta már picit nő a borosta is. Így fiatalon, meg inkább az adottságaimból, nincs egy ilyen idősebb férfi fejem :D Átlagban 16nak tippelnek csupasz arccal, zselés hajjal. Viszont "szakállal" (inkább hívnám arcszőrzetnek v borostának) 26nak is betippelnek, de 23 alá sosem.

És így most kopaszon és "borostásan" sok lánytól megkaptam, hogy ez igen, végre férfiasan nézek ki (főleg a "haj" miatt), viszont vannak sokan akiknek nyilván ez nem jön be mert a "szépfiúkat" szeretik, meg van időnként akár ijesztően is hathat.

Én annyira nem szeretek kopter lenni, visszasírom a hajam :D de néha azért jó, meg jók az új dicséretek, meg az is hogy nem néznek 16nak.

Általában az idősebb (hozzám képest, neked korodbeli) nőknek jön be szerintem, 28-43 év között, de van aki már fiatalon is szereti ezt az akár "rosszfiús" stílust.

Hordj bőrkabátot és napszemcsit mellé :D

2017. aug. 10. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Jason Statham kopasz... oszt buknak rá a nők, bár ő az a fajta, akinek a kopaszság is illik a személyiségéhez...
2017. aug. 11. 00:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen főleg az idősebb nőnek jön be amúgy, a fiatalok közül kevesebbnek én is ezt tapasztaltam, amúgy rajtam sem öregít szerencsére és még így is jó pár évet letagadhatok :D Egyébként van bennem Jason és nem kamu szoktak rá hasonlítani, de annál azért még több hajam van és nem hagynám meg így patkó alakban alul , mert szerintem az gáz, mikor valaki meghagyja, mikor látja, hogy kopaszodik és alul baromi nagy ilyen karimában és fenn ugye meg vagy semmi nincs az illetőnek vagy már vékonyabb :D
2017. aug. 11. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!