Milyen jelzőt illetnél erre az alakra?
Figyelt kérdés
Tehát ha mesélnél róla valakinek, akkor milyen jelzőt illenél az alakjára teljesen őszintén, ha nem kéne finomkodni? Olyanokra gondolok, hogy telt, duci, kövér, stb.
2022. okt. 18. 17:15
3/13 anonim válasza:
Jelzővel illetni valamit, vagy jelzőt aggatni valamire.
A képet nem néztem meg, nem érdekel.
4/13 anonim válasza:
Nem szoktam a testalkatú alapján jellemezni az embereket. Ha muszáj lenne megemlíteni, a "nagydarab" jutna eszembe, de tényleg inkább más alapján utalok az emberekre, még ha én vagy a beszélgetőpartner nem is ismeri a nevét, csak látásból vagy netről tudjuk, ki az illető. Inkább haj (hossza, színe, egyenes vagy göndör), ruhák és belső tulajdonságok alapján írom körül, úgy gondolom, a nagyon jó alakú embereken kívül más számára sértő lehet, ha akár a soványsága, akár a kövérsége alapján határozzák meg.
5/13 anonim válasza:
Számomra ez már nagyon nem a duci vagy a telt kategória, mert jelentős súlyfeleslege van, de az alkatához képest jól öltözik, az sokat javít az összképen.
6/13 anonim válasza:
Én úgy mesélném hogy k.rv4dagadt sok önbizalommal
10/13 anonim válasza:
Azt, hogy egészségtelenül túlsúlyos, de ugye ez most divat és teljesen elfogadott sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!