Kedves olvasok szerintetek sok?
15 eves fiu vagyok , 167 cm magas es 65 kilo ,szerintetek sok?mer szerintem igen.
Meg lenne 1 kerdesem,kicsit nagy a hasam :-],van meg esely arra hogy nekem is szep kockas hasam legyen?
Bocs az ekezet miatt :[

15 évesen, a kezed összeteheted ezekért a tulajdonságokért. Csak ez után fog a hormon szinted átugrani a plafonon, és a 2. lagos nemi jegyek kialakulni. Szinte biztos, hogyha edzel és figyelsz magadra, teljesen korrekt fiatalember leszel.
Szal kitartás.,

Istenem....ha izmokat akarsz,akkor kezdj el sportolni!Nem fog csak úgy rád nőlni!Ha most elkezded,akkor olyan 16-17 éves korodra elég korrekt testet kreálhatsz magadnak;)
de szigorúan sportolj!ne kezdj el semmi tömegnövelős sz*rt szedni,mert az csak felfúj és olyan leszel,mint egy lufi.A szép szálkás izomzat minden lányt levesz a lábáról:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!