Józsi a negyedikről kérdése:
Kedves olvasók a csövesek miért pont mindig a tócsába esnek, ha látok egy csövest állandóan tócsa van alatta. Miért?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 11:50
1/9 anonim válasza:
Józsi barátom, ezen már én is gondolkoztam sokszor, de nem jutottam értelmes magyarázatra. Lehet hogy már tényleg olyan részegek hogy 30 fokban is megtalálják a tócsát... :D. Nagyon buták ezek a csövesek...
2/9 A kérdező kommentje:
Azon gondolkoztam még hogy talán oda keletkeznek valami okból kifolyólag. Szerinted van benne valami?
2010. júl. 21. 11:56
3/9 anonim válasza:
lehet hogy nem beleülnek hanem maguk alá hugyoznak és azért van alattuk tócsa
4/9 anonim válasza:
Hmmm... Érdekes gondolat, lehet hogy ezzel megtudnánk oldani Földünk vízkészletének pótlását.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát figyelj már szerintem ez az aláhugyozós válasz elég belemagyarázás nem gondolod?
2010. júl. 21. 12:04
6/9 anonim válasza:
hát én csak választ próbáltam adni de ha te ilyen okos vagy oldd meg magad
és különben is mindenki szokott pisilni tudomásom szerint
7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan veszed hogy mindenki szokott, csomó haveromat még nem láttam pisilni.
2010. júl. 21. 12:27
8/9 anonim válasza:
Fúú de rossz lehet most neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!