Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátaim állandóan a szexről...

A barátaim állandóan a szexről tudnak beszélni és már nagyon idegesít, elegem van igaz, hogy fiú vagyok és 16 éves és pont abban a korban vagyok, de minden ennyi idősnek ezen jár az agya? Én vagyok az egy, akit nem izzogat

Figyelt kérdés
Na meg hogy nekik ekkora a farkuk akóra kicsit hihetetlenül hangzik, hogy 25cm
2010. júl. 2. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

nem baj, ha te világod nem szex körül forog csak, ugyanis valóban vannak fontosabb dolgok is a szexnél, ebből adóddóan nem te vagy a nem normális.

a 25 cm-t meg azért mondogatják, hogy egymás beszólásait übereljék, nekik most ez a szórakozás.

2010. júl. 2. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

25 cm??nem lehet hogy véletlenül négyzetre emelték?:D

am meg semmi gond nincs Veled, nálad később fog eljönni az az idő amikor érdekelni fog a szex és ez teljesen normális

2010. júl. 2. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű későn érő vagy :P

Keress olyan barátokat,akik már túl vannak ezen.Amúgy akkor mivel foglalod el magad,ha megkérdezhetem? :P

2010. júl. 2. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
ahham értemm köszi
2010. júl. 2. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!