Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép lány, csúnya pasi - mit...

Szép lány, csúnya pasi - mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Adott egy előnytelen külsejű (elhízott vagy túl alacsony vagy visszataszító arcformájú) pasi és egy tetszetős külsejű lány, akik évek óta együtt vannak és együtt járnak ismerősökhöz barátokhoz. Ha pontozni kell őket, akkor a pasi 3-as, a lány 6-os.

Mi az első, ami eszetekbe jut, ha ilyet láttok?

2022. szept. 4. 12:32
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Igen, az alacsony önbecsülés, gyerekkori traumák stb. Nekem is voltak ilyen barátnőim, akik 9,10-esek voltak akár és kapcsolatban voltunk hosszabb ideig. Miután megismertem őket, az önbecsülésüket csak akkor tudtam meg miért vannak velem igazából, azt hitték én vagyok a szintjük.

Normál esetben a szintek döntenek, ligák. Ez az egyetlen szempont ami számít. Ha sérül az önbecsülés csakis akkor lehet magasabb ligás nőt találni. Ehhez szerencse kell de ugyankkor a kapcsolat sem egészséges egy ilyen nővel.

2023. jan. 14. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!