Mit tegyek? Nem tudom elfogadni, hogy csúnya vagyok.
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta csúfoltak, hogy csúnya és kövér vagyok, de azóta szerencsére nincs rajtam felesleg, viszont szebbnek nem érzem magamat. A pubertással talán ha picit csinosabb lettem, de így sem találnak engem szépnek. Azt gondoltam fogyok még hátha úgy valamennyivel jobban érezném magam, de mit lehetne csinálni az arcommal?2022. aug. 12. 13:19
1/5 anonim válasza:
Sok lehetőség van. Profi sminkest kérdezz, valamint a plasztikát is érdemes fontolóra lehet venni. Ha igényesen vagy megcsinálva sminkileg, az nagyon sokat segít.
2/5 anonim válasza:
Nézz glow up videókat youtubeon, ott biztosan megszáll az ihlet:)
3/5 anonim válasza:
Igazából rengeteg lehetőséged van hogy kimunkáld az arcod ha szeretnéd, de én először inkább pszichológust keresnék fel, mert sajnos van az hog ybármennyit is raksz bele csak több és több kell...de jelenleg sminktetoválás, bb glow kezelés, hialuronsav betöltéssel úgy arcot összetolnak neked bármikor...
4/5 anonim válasza:
Attól függ, mi nem tetszik az arcodon. Nekem az orrom volt csúnya, azt plasztikáztattam meg. Plusz a szemöldökömet formázom szebben. Ezek sokat dobtak rajtam.
5/5 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy csúnya valaki. Mindenki szép a maga módján, a kérdés, hogy hogyan állsz hozzá. Én ha kívülről látnám magam, nem biztos hogy tetszenék magamnak, de mivel én nézek belülről, tökéletesen elégedett vagyok magammal. Te is szép vagy, csak mások irigyek voltak rád, és tettek érte hogy ne vedd észre a szépségedet. Vannak akiknek a kövérek (de nevezzük inkább telteknek) jönnek be. Sőt, a túl sovány emberek a betegség látszatát kelthetik és az taszító, ellenben egy teltebb nő például nagyobb mellekkel rendelkezik, ami a férfiank azt sugallja tudat alatt, hogy a leendő utódait majd bőséges táplálékkal tudja ellátni a szoptatás ideje alatt. :D Minden csak nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!