Szép lány, csúnya pasi - mit gondoltok róla?
Adott egy előnytelen külsejű (elhízott vagy túl alacsony vagy visszataszító arcformájú) pasi és egy tetszetős külsejű lány, akik évek óta együtt vannak és együtt járnak ismerősökhöz barátokhoz. Ha pontozni kell őket, akkor a pasi 3-as, a lány 6-os.
Mi az első, ami eszetekbe jut, ha ilyet láttok?
Egy csomó szép lány lelkisérült, kevés az önbizalma stb. és elég egy jó szó, már tapadnak bármilyen ronda pasira.
Festő vagyok, 40-es éveim közepén járok, nem vagyok egy kifejezett Adonisz. De nem hiszitek el, hogy mennyi fiatal, csinos nő akinél festünk, és beszédbe elegyedünk, utána napokig üzenget, már kellemetlen, mert én nem akarok senkivel közelebbit. Főleg nem megrendelővel…
Ezt csak azért írtam hogy nekem az a tapasztalatom, hogy a nőknek a belső igenis fontos, aki figyel rájuk, akivel tudnak beszélgetni, azt keresik. És lehet ez az illető akár kopasz, köpcös, alacsony, vagy akár egy csóró festő is 😁
Nem biztos hogyha ilyen párt látsz, akkor a pénz miatt vannak együtt.
Az fel sem merült opcióként, hogy szeretik egymást, és tetszenek is egymásnak?
Kevés szubjektívebb dolgot tudok, mint a szépség.
A pontozósdi meg szintén nagy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!