Hogyan tudnám elfogadni hogy csúnya vagyok?
Utálom a külsőm, hízni nem tudok és a ruhák is úgy néznek ki rajtam mintha rádobták volna egy fogasra. Alacsony is vagyok ennek tetejében. Nincs egy olyan testrészem, amin ne változtatnék ha lehetne. Minden egyes szepitkezesi próbálkozás után egyre rondább vagyok. Nem vagyok jól, és nem fogják fel a körülöttem levoek. Ez nem szimpla hiszti egy pattanásért. Ez önutálat.
Az lenne a kérdésem hogy valaki aki már tapasztalt hasonlót "a legszebb éveiben", hogy sikerült kigyogyulni, ha sikerült.
#1-nek van igaza
Akin nem segítenek az ilyenek,mint smink,frizura,annak esélye sincs.
Én is elfogadtam,hogy az emberek nem tekintenek nőnek,egyszer sem dicsértek meg és sosem volt párkapcsolatom sem.
Mit csináljak? Ha fejen állnék,se tudnék szebb lenni,és másokat sem vehetek rá,hogy szépnek lássanak.
Sajnos a pszichológus legfeljebb segít elfogadni, hogy a mai világban okádéknak számítok. Ettől még nem leszek szebb.. Személyiségem és az önképzés legfeljebb arra jó, hogy szívesen beszélgetnek velem az emberek, de ennyi.. Max lepukkant tablettásboros csövesek, és a papik gerjednek rám.
Sajnálom... Persze lehet nálad nem is ennyire szörnyű a helyzet, de a lényeg, megértelek. Ezt csak a rondák tudják, hogy milyen.
Sovány és alacsony vagy... ettől még nem hiszem hogy valaki rondának számit.
Lehet nem tökéletes de miért is kéne annak lennie? Az embereknek kb 20% aki majdhogynem tökéletesen néz ki. Attól pedig hogy valaki nem tökéletes még lehet szép. Szerintem kicsit szüneteltetned kéne a közösségi médiát, lehet furcsán hangzik de kimutatták hogy testképzavart (és még sok mást) tud okozni. Mindenesetre ha változtatni akarsz az önutálatodon akkor valószinű hogy a pszihológus a jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!