Miért látni olyan kevés emberen frufrut?
Figyelt kérdés
Legalábbis ahol én élek, egyetlen frufrus lányt sem láttam. Maximum gyerekkorban van még esetleg, olyan 5-9 éves korig, aztán meg már eltűnik. Mi az oka ennek?
Nem divat? Szerintem nagyon jól néz ki. Mégis alig látni hírességeket is pl frufruval.
Nem menő? Vagy nem szeretik?
2022. szept. 2. 18:44
1/13 anonim válasza:
Tavaly előtt nagyon sokat láttam, nekem is volt egyenes frufrum. Most két oldalon van oldalfrufrum. Amúgy középsulisokon sok frufrut látok mostanság.
2/13 anonim válasza:
Nagyon kevesen merik bevállalni mivel eléggé megváltoztatja az arc szerkezetét.
3/13 anonim válasza:
Nekem 19-20 évesen is volt, aztán elnövesztettem.
4/13 anonim válasza:
Nekem szokott lenni szeretem is
Csak azt nem szeretem nyáron beizzad alatta és pattanásos lesz a homlokom
6/13 anonim válasza:
Most nem divat. Az emo korszakban szinte mindenkinek volt pl, én imádtam 😀 Nekem azóta is van, sosem érdekelt, mi a divat és mi nem.
7/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a frufru, de az azoknak áll jól akiknek kicsi a homlokuk mivel a frufru kiemeli azt de nekem például nagy homlokom van így nekem nem is álna jól, de mindig is szerettem volna
9/13 anonim válasza:
szerintem már nem anyira divatos
10/13 anonim válasza:
én sem tudok jobbat mondani mint a többiek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!