Számotokra mi az álomalak egy ellenkező nemű emberen?
Figyelt kérdés
Elsősorban a fiúkat kérdezném, de a lányok véleménye is jöhet.:)2018. máj. 31. 23:35
1/7 anonim válasza:
én szeretem a sportos testalkatot. szeretem ha egy férfi ugyanúgy ad magára mint egy nő. sokan azt mondják hogy ez b*zis de szerintem ha én adok magamra akkor adjon a párom is :) legyen igényes a megjelenése, jó illat, ápolt.
2/7 anonim válasza:
19 éves lányként David Gandy az, akit álomférfinak tartok (csupán külső alapján). Foglalkozásából adódóan mindig stílusosan jelenik meg, szépen izmos(, de nem eltúlzottan mint egyes testépítők - az nem jön be) és általában borostás :)
3/7 anonim válasza:
Nekem sosem volt ilyen elvárásom, hogy álomalak. Persze nem kéne egy 150 kilós fickó, de aki a kockahasat meg a feszülős-bzis ruhákat keresi egy pasin, annak valami probléma van a fejében.
4/7 anonim válasza:
Én csávó vagyok.
Legyen 2 melle és 1 p...ja, tömege lehetőleg 100 kiló alatt. Izom is kell, hogy ne fáradjon el pár perc alatt a dugásban.
5/7 anonim válasza:
Magas, vékony és sportos. Finom puha, fehér bőrrel
7/7 anonim válasza:
Izmos karok, kockás(ra hajazó) has, de persze nem Schwarzenegger alkat. Legyen legalább 175 cm, de ne legyen magasabb 190 cm-nél.
De persze van ennél fontosabb külső szempont:
Szép, mosolygós férfiarc, kedves, de egyben szexi tekintet,
gyönyörű csillogó fehér fogsor, nem túl rövid, de nem is hosszú haj + jöhet egy kis borosta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!