Milyen az álomalak?
Fiúk, linkelnétek képeket arrol a testrol, ami szerintetek a legtokeletesebb?
Es lehyszi irjatok le azt is, miert az tetszik/mi tetszik benne.
Nekem az ilyesmi az álomalak. Nagyon nem tetszik, ha egy lány el van hízva vagy ha ki van sportolva a teste. Szerintem egy lánynak nem áll jól a kockahas, nagy bicepsz és társai. Nekem személy szerint az jön be, ha egy lány vékony, persze azt sem túlzott mértékben. Miért ezt tartom a legvonzóbbnak? Nem tudom pontosan, de szeretem, ha egy lány szép és meg kell védeni (nem is szó szerint értem, hanem akár elvonatkoztatva, nem jó a sok izom..). Kedves kérdező! Ne aggódj, szerintem az ennyire nagy mellek nem sexy-k, hanem inkább furák. Emiatt az egész álomalak miatt nem kell aggódnod, csak próbálj meg adni magadra. Ha egy srác megszeret, biztos vagyok benne, hogy nem fog minden nap centivel mérni... :D A fent leírt néhány sor az én véleményem, nem feltétlenül kell piros pacsival illetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!