Sok emberen láttam ajak pircinget és szeretnék talán én is. Egy 10-es skálán mennyire fáj ennek megcsináltatása?
Nekem nem fájt, 2x volt !
Mindkétszer azt mondták nem lehet gondom tőle,allergiás sem lehetek tőlük. Orvosi fém illetve szilikonom volt és ki kellett szednem ..többet soha
Nekem se túlságosan fájt, olyan volt mint mikor a fogdokinál érzéstelenítő szurit kaptam.
Most karika van bent, nagyon szeretem, de amíg nem érzed úgy, hogy mindig is akartál, meg hogy fel sem merül benned, hogy legyen-e vagy sem addíg inkább ne csináltasd meg. Kezdésnek egy egyeneset tesznek be amit hosszabbra hagynak ha bedagadna a szád ne szoruljon a piercingre, de pl.: nekem mindig beakadt a fogamba a belső talp része, emiatt alig tudtam enni,...alig bírtam ki az 1 hónapot amikor rögtön lecseréltem karikára (ez már nem akad meg, sookkal kényelmesebb). +Nem tudom van-e párod, de 1 hónapig nem igazán lehet orálisan bármit is kezdeni...
De nem bántam meg, mert jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!