Nagyjából mennyi ideig számítsak erre a sárgás váladékra?
Gyógyulási idő 3-4 hét, utána érdemes cserélni csak. Ha talpas, akkor szilikon talpasra, ha karika, akkor az optimális méret a helytől függ.
A váladék annyira nem normális, de előfordulhat (inkább fehér, nem sárga), ápolása napi 3-5 alkalommal legalább. Minél kevesebb ártalom éri, annál hamarabb gyógyul. Amíg nem gyógyult be teljesen, addig ne cseréld ki (ez akár két hónap is lehet, ha sokat játszol vele).
Tipp: külső részen ápolónak jobb az octenisept, mint a betadin. Bentről öblögetés phlogosol vagy corsodyl oldattal.
Nekem egyedüli bajom az volt, hogy a fém talp nagyon cseszte az ajkam belül, hiába volt hosszú száras, még úgy is rövid volt (vastag az ajkam), úgyhogy 1 hónap után kicseréltem szilikon talpasra, ami nem vágta az ínyem. A teljes gyógyulás a csere után még 2 héttel volt így. Mivel dohányzok, így minden cigi után öblögettem, minden evés után, inni meg csak sima vizet ittam addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!