Miért van pár emberen kék ragasztószalag?
Figyelt kérdés
Láttam strandon meg utcán is, hogy embereken ilyen kék, széles ragasztószalag van, a karjukon, testükön.
Mi ez? Miért van?
2016. aug. 29. 10:20
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami fesztivál karszalag?
2/4 anonim válasza:
Vannak különböző gyógytapaszok és kineziológiai tapaszok. Általában izomhúzódás, izületi fájdalom, stb. problémák esetén használják. Sportolók közül is sokan használják.
Mondjuk az nem csak kékben van. Szóval lehet, hogy nem erre gondoltál.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, asszem, ez lesz az :)
Beírtam a Google-ba, hogy gyógytapasz, és megtaláltam:
Így már mindent értek :) Elég furcsa volt, és elképzelni se tudtam, azt hittem, valami új divathülyeség.
2016. aug. 29. 11:03
4/4 anonim válasza:
Igen, ez az :)
Nem divat :) Nekem vannak sportoló ismerőseim, rajtuk láttam. Meg kismamák is szokták használni, ha már nagyobb a pocak, akkor segít megtámasztani és nem nehezedik annyi súly a derékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!