Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez nagyon gáz...

Szerintetek ez nagyon gáz megoldás lenne?

Figyelt kérdés
a szilveszteri ruhám alá nem tudok melltartót venni,és arra gondoltam,hogy a mellbimbómat leragasztanám ragasztószalaggal.Nagyon rossz ötlet,és lehet belőle baj?(A szilikonos melltartót már próbáltam,borzalom az egész)

2013. dec. 24. 23:55
 1/10 anonim ***** válasza:
45%

hát.. nem hiszem hogy gáz lehet belőle :D

de nekem személy szerint az a legizgibb, ha látom a bimbókat a ruhán át;)

vadító tud lenni;)

2013. dec. 24. 23:56
 2/10 A kérdező kommentje:
azt gondoltam,de én nem hiszem,hogy bemerném vállalni azt,hogy egész éjszaka meredező bimbókkal mászkáljak:)
2013. dec. 25. 00:02
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
És ha olyan melltartót vennél alá, ami nem baj, hogy látszik? Amúgy leukoplaszt, vagy mi a tököm a neve annak a testszínű ragasztócsíknak, amivel a sebekre szokták ráragasztani a gézt, (gyógyszertárban okosabbak lesznek) azzal próbáld meg, az csak fáj amikor leszeded, de egyéb bajod nem lesz tőle (esetleg egy vékony réteg vattát tehetsz a bimbid meg a ragasztó közé, akkor fájni se fog annyira).
2013. dec. 25. 00:06
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, én azért megnézném. :D
2013. dec. 25. 00:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
:D én inkább egy másik ruhát vennék fel. Ha meg leragasztod, akkor csak annyit, hogy vizzel áztasd, ne csupáld mert fájni fog.
2013. dec. 25. 08:18
 6/10 CODE3 ***** válasza:
31%
Hagyd a ragasztót, sok csaj megy melltartó nélkül és látszik a bimbójuk de ez a pláne benne. A pasik imádni fogják, és biztos lesz sok irigyed is. Jó bulit! :)
2013. dec. 25. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az fájni fog nem?
2013. dec. 25. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy meg attól hogy a férfiaknak tetszik, nem biztos hogy a kérdező jól érzi majd magát úgy.. Hagyjátok már ezzel.
2013. dec. 25. 19:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Milyen a ruha? Egyébként persze leragaszthatod, de lehet nem is látszana át a bimbód.
2013. dec. 28. 00:39
 10/10 A kérdező kommentje:

amikor felpróbáltam,akkor is átlátszott egy kicsit,pedig még nem is volt olyan nagy hideg.Azért nem akarok más ruhát venni,mert szerelem volt első látásra,és pénzem se lenne már rá őszintén szólva:D.Kivágott,mégis elegáns és nem közönséges,nem is mutat sokat,viszont melltartót nem lehet alá venni.

Leukoplaszt van itthon hál istennek,nem értem,hogy ez miért nem jutott eszembe.Az,hogy hagyjam,hogy átlátsszon a bimbóm,az sajnos nálam nem opció:D persze én is szoktam látni egy-két lányt melltartó nélkül nyáron,kidudorodó mellbimbóval,hát ha jól érzik így magukat,akkor egészségükre,de én kényelmetlenül érezném magam.

Köszönöm a válaszokat,mindenkinek adtam zöld kezecskét.

2013. dec. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!