Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Manapság tényleg a kis mellű...

Manapság tényleg a kis mellű (értsd: semmi cicije), lapos fenekű, vékony (értsd: sovány, deszka) test (tehát fiúka hosszú hajjal) a női szépségideál?

Figyelt kérdés
Csak mert gyakorin a válaszok alapján nagy többségnek ez kell.

2022. szept. 1. 11:40
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Mindenkinek más az ideálja. Nem mindegy, hogy valaki 160 vagy 175 centisen 55 kg. Utóbbinál amúgy az már inkább anorexia. Feleségem mostani (terhesség kezdetén lévő) alkata volt nekem a tökéletes. Vékony, de formás volt (nagyobb mellek, kerek fenék, formás lábak, 165 cm és 58 kg volt akkor ha jól rémlik). Szóval az szó szerint a számomra tökéletes alkata volt. Mondjuk neki csak a hasa nő, így nincs sok változás rajta most sem.
2022. szept. 1. 14:32
 12/19 anonim ***** válasza:
8. Semmi közöd hozzá ő milyen, csak kiírt egy kérdést. Neked meg egyből személyeskedni.. :)
2022. szept. 1. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

Egyáltalán nem. Ma inkább az enyhén izmos has, homokóra alkat, brazilos kerek segg, feszes, telt mellek a menők. A törékeny-vékony test a kétezres években volt divat, aztán jöttek a Kardashianek.

Ettől függetlenül a férfiaknak sok minden tetszik, és nem mindenkinek ugyanaz. Nyilván van, aki a vékony nőket szereti legjobban.

2022. szept. 1. 15:01
 14/19 anonim ***** válasza:
33%

Igen! A vékony cuki aranyos lányok a legszebbek.

Ha vékony szép arccal, akkor a segg és mell senkit nem fog érdekelni.

Szerintem hülyeség ez a segg és mell mánia.

2022. szept. 1. 15:27
 15/19 anonim ***** válasza:
95%

"Ha vékony szép arccal, akkor a segg és mell senkit nem fog érdekelni."

a magad nevében beszélj. téged lehet, hogy nem érdekel, engem igen

(meg gondolom, rajtam kívül még pár milliárd férfit a fajunk története során, elvégre a női alak nem a véletlen folytán lett mellesebb-popsisabb a férfi alakhoz képest)

2022. szept. 1. 15:43
 16/19 anonim ***** válasza:
86%

Kis mellem van, kis fenekem és elég vékony vagyok (175 cm, 56 kg), de bármily hihetetlen így se "fiúka vagyok hosszú hajjal"... elég lekezelő a stílusod, nem értem miert kell így beszélni a vékony nőkről...

Egyébként nem ez az ideál, van akinek a vékony lányok, van akinek a husisabbak... az én barátom pl imádja ahogy kinézek, szóval :)

2022. szept. 1. 16:01
 17/19 anonim válasza:
100%

Nekem a vékony lányok tetszenek, a fiam pedig azt szereti, ha van rajta mit fogni.

Most akkor melyik is az ideális? 🤔

Nincs mindenkinek egyszerre megfelelő. Talán a főni lánya kivétel lenne, de az meg azért, mert qrva nagy az örökség, ha a főni elkoltozik az örök vadászmezőkre.

2022. szept. 1. 18:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nagyon van olyan női testalkat, ami senkinek nem jön be. Mindig lesznek olyanok, akiknek a vékonyabb, modellesebb lányok jönnek be és olyanok is, akiknek a teltebb idomok tetszenek. Szerintem nem a mindenkori szépségideálnak kell megfelelni, hanem találni valakit, akinek úgy tetszel, ahogy vagy.
2022. szept. 1. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, én meg pont azt veszem észre, hogy inkább a kövér, a legyen mit jól fogni rajta testalkat lett az ideál. Vékony lányként egy csomó beszólást kapok én is és a társaim is. Legtöbb platformon azt látom 90%-ban, hogy "jajj mennyivel szebbek a duci és kövér lányok mint a vékonyabbak", "csontokkal csak kutyák játszanak" stb. Persze mindkét oldal kap bőven beszólást.
2022. szept. 15. 16:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!