Manapság tényleg a kis mellű (értsd: semmi cicije), lapos fenekű, vékony (értsd: sovány, deszka) test (tehát fiúka hosszú hajjal) a női szépségideál?
Egyáltalán nem. Ma inkább az enyhén izmos has, homokóra alkat, brazilos kerek segg, feszes, telt mellek a menők. A törékeny-vékony test a kétezres években volt divat, aztán jöttek a Kardashianek.
Ettől függetlenül a férfiaknak sok minden tetszik, és nem mindenkinek ugyanaz. Nyilván van, aki a vékony nőket szereti legjobban.
Igen! A vékony cuki aranyos lányok a legszebbek.
Ha vékony szép arccal, akkor a segg és mell senkit nem fog érdekelni.
Szerintem hülyeség ez a segg és mell mánia.
"Ha vékony szép arccal, akkor a segg és mell senkit nem fog érdekelni."
a magad nevében beszélj. téged lehet, hogy nem érdekel, engem igen
(meg gondolom, rajtam kívül még pár milliárd férfit a fajunk története során, elvégre a női alak nem a véletlen folytán lett mellesebb-popsisabb a férfi alakhoz képest)
Kis mellem van, kis fenekem és elég vékony vagyok (175 cm, 56 kg), de bármily hihetetlen így se "fiúka vagyok hosszú hajjal"... elég lekezelő a stílusod, nem értem miert kell így beszélni a vékony nőkről...
Egyébként nem ez az ideál, van akinek a vékony lányok, van akinek a husisabbak... az én barátom pl imádja ahogy kinézek, szóval :)
Nekem a vékony lányok tetszenek, a fiam pedig azt szereti, ha van rajta mit fogni.
Most akkor melyik is az ideális? 🤔
Nincs mindenkinek egyszerre megfelelő. Talán a főni lánya kivétel lenne, de az meg azért, mert qrva nagy az örökség, ha a főni elkoltozik az örök vadászmezőkre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!