Manapság tényleg a kis mellű (értsd: semmi cicije), lapos fenekű, vékony (értsd: sovány, deszka) test (tehát fiúka hosszú hajjal) a női szépségideál?
Figyelt kérdés
Csak mert gyakorin a válaszok alapján nagy többségnek ez kell.2022. szept. 1. 11:40
1/19 anonim válasza:
Ez teljesen személyfüggő 😄 Persze valamilyen szinten az az ideal, amit a média mutat. De ugyan úgy van akinek az izmos test, a husisabb, vagy akár a dundi kategória az "ideál"
2/19 anonim válasza:
Nekem tényleg az ilyesmi lábyok tetszenek. De szerintem ez mindenkinek más, meg változik is.
3/19 anonim válasza:
Szerintem nem kéne tényként kezelni egy rohadtul nem reprezentatív felmérést, illetve egy pár tini által kiírt kérdést és pár kangörcsös tini válaszát.
Egyrészt nem elég nagy arányú a mintavétel, másrészt nincs konkretizálva.
Így lehetséges, hoyg egy aprócska módosítással már egészen más lenne az eredmény.
Pl elég csak annyit hozzátenni, hogy roma a lány.
Máris a válaszolók fele csendben marad, másik fele leputrisizza, és még olyan is van, akit ez 180 fokkal megforgat a választ tekintve.
4/19 anonim válasza:
Hány lapos mellű, lapos fenekű deszka instamodell van? Egyáltalán nem ez napjaink szépségideálja.
5/19 anonim válasza:
Szerintem az amire te gondolsz az nem ugyanaz, mint ami a szépségideál....az a vékonyan sportos, nem nagymellű, de azért formás, feszes testű, szép arcú nő. Pl 170/ 52-54 kiló tud iszonyatosan vonzó lenni, de 170/ 46-48 már tényleg nem jó...
6/19 anonim válasza:
Amellett, hogy különböző ízlések vannak, nekem is feltűnt, hogy a gyakorin elég gyakran favorizálják a kis melleket a nagy mellekkel szemben, míg (legalábbis fiatalabbak körében) a valóságban sosem tapasztaltam ilyet, túl lapos melleket férfi részről jó párszor hallottam kifogásolni, de túl nagy mellméretet csak egyetlen egyszer (és akkor is az volt az érzésem, hogy egy lapos mellű lány érzései kedvéért rájátszik). Valószínűleg nem független attól, hogy minden napra jut egy "fognak még nőni a melleim?" "fogok így tetszeni a fiúknak?" kérdés, a válaszadók meg szeretik azt írni, amit a kérdezőnek olvasni kellemes, szóval akinek nem tetszik, tapintatból inkább hallgat, akinek meg tetszik, ezerrel nyomatja.
7/19 anonim válasza:
Az IS szépségideál, meg a telt, a nőies IS.
#6 jól látod a GyK-n mindig az a nő "ezt szeretem a legjobban, ettől indulok be" amilyen éppen az adott hozzászóló 😅 azt írják amit szerintük az illető hallani akar, mindegy csak lyuk legyen rajta.
8/19 anonim válasza:
ebből az egészből csak az derül ki, hogy te minden bizonnyal egy kissé túlsúlyos hölgy vagy, akiben baromi sok feszültség van a sovány lányokkal szemben. Ne haragudj, de baromi lenéző ahogyan írtál róluk (hogy értsd : azért mert nem vagy magaddal megelégedve, nem másokat kell bántani, hanem magadból kell többet kihozni).
9/19 anonim válasza:
Kinek az ideálja a fejletlennek tűnő test? Mert tuti nem a többségnek.
10/19 anonim válasza:
Hát, a mostani nagy világtrend az pont a hatalmas segg, vaskos combok, nagy mell, vékony derék típus. Amint arra már más is célzott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!