Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak és Nők, van e lúdtalp,...

Férfiak és Nők, van e lúdtalp, szèles/nagy lábfej vagy büttyök a lábaitokon? Van e problémátok a lábaitokkal és tesztek valamit vagy elfogadtàtok?

Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdezném, aki rendelkezik lúdtalppal, Büttyökkel, vagy széles/ nagy lábfejjel, azok tudnak találni kényelmes, megfelelő cipőt, szokott fájni, tesztek valamit, próbáltok vagy elfogadtátok?!, Mert volt pl: aki írta, panaszkodott egy nő aki nagy lábfejjel rendelkezik, és alig talál magának megfelelő lábbelit, és még sorolhatnám, Esetleg ha van róla történet hogyan küzd vele, annak köszönöm!

2022. júl. 15. 19:57
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Igen lúdtalpam és bütyköm is van. Mindegyik a bal lábamon rosszabb, kicsit aszimmetrikus is a tartásom. 29 vagyok, Jársz vele orvoshoz?
2022. júl. 26. 00:25
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

egy éve voltam először, akkor nagyon be volt gyulladva, akkor lett felirva a gyógymasszőr és a gyógytorna is. A gyógytonra már lejárt, szóval lassan megint el kéne mennem, hogy fel tudjon irni. Az biztos, hogy használ, az elmult év volt kb az első, amikor nem lett rosszabb a lábam, bár a jelenlegi állapot se olyan jó, de a műtéttől nagyon félek.

A járásomon szerencsére még nem látszik nekem, az biztos, hogy nagyon megviselne, ha emiatt mondjuk megnéznének az utcán vagy ez téma lenne....

2022. júl. 26. 07:24
 23/24 anonim ***** válasza:
Nagy, széles lábfejem van, kicsit bütykös, de az nem vészes.
2023. ápr. 13. 11:21
 24/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok, segítsetek ebben légy szíves! (Cipővásárlás.)

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__124..

2023. szept. 14. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!