Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak és Nők, van e lúdtalp,...

Férfiak és Nők, van e lúdtalp, szèles/nagy lábfej vagy büttyök a lábaitokon? Van e problémátok a lábaitokkal és tesztek valamit vagy elfogadtàtok?

Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdezném, aki rendelkezik lúdtalppal, Büttyökkel, vagy széles/ nagy lábfejjel, azok tudnak találni kényelmes, megfelelő cipőt, szokott fájni, tesztek valamit, próbáltok vagy elfogadtátok?!, Mert volt pl: aki írta, panaszkodott egy nő aki nagy lábfejjel rendelkezik, és alig talál magának megfelelő lábbelit, és még sorolhatnám, Esetleg ha van róla történet hogyan küzd vele, annak köszönöm!

2022. júl. 15. 19:57
A kérdező szavazást indított:
Férfi, Lúdtalpam van!
Férfi széles/nagy lábfejem van!
Férfi, Bütyök van a lábfejemen!
Nő, van lúdtalpam!
Nő, nagy/széles lábfejem van!
Nő, Bütyök van a lábfejem!.
20 szavazat
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Bütyköt akartam írni, csak telóról írtam ki a kérdést.
2022. júl. 15. 19:58
 2/24 anonim ***** válasza:
17%

Mi az hogy elfogadni? Mintha a lábfej méretén lehetne valahogy változtatni.

Még a bütyköt leműtteti az ember, ha gondot okoz, de a lúdtalppal mit csinál? Komolyan, elmehetnétek már a francba az ilyen nyilvánvalóan aberrált, perverz, hátsó szándékú kérdéseitekkel.

2022. júl. 15. 20:10
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pervez vagy hasonló, nekem ilyesmi sosem fordul a fejemben vagy küldenék üzenet másnak, de ahogy olvasgatom itt az oldalon a sz.xúállis kategóriában is, úgy látom van hasonló emberke, de nyugodt lehetsz nem én vagyok..
2022. júl. 15. 20:15
 4/24 anonim ***** válasza:
52%
na persze....normális emberben nem merülnek fel ilyen kérdések.
2022. júl. 15. 20:21
 5/24 anonim ***** válasza:
67%

4# Akkor minek vagy itt? Ha unalmasok az emberek kérdéseik,az oldal sokat mióta unatkozó és beszólós emberkék vannak minden kategóriában... undorító és inreveláns lett az oldal,komolyan mondom!.

A kérdésre válaszólva, van lúdtalpam!.

2022. júl. 15. 20:33
 6/24 anonim ***** válasza:
66%
Nagy a lábam, nem egyszerű cipőt venni, de ez van, változtatni nem tudok rajta
2022. júl. 15. 21:59
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Butyok...neha faj, de lehet vele elni😁

32/N

2022. júl. 15. 22:28
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Lúdtalp van, meg kiskoromban műtötték is egyéb ok miatt, bütyök nincs, de nehezen találok rá cipőt a bokám miatt. Kiskoromban speciális cipőt hordtam egy darabig, majd leszoktam róla. (F40)
2022. júl. 15. 22:56
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindhárom😂😂 nem okoznak gondot, néha a derekam fáj a lúdtalptól, de amúgy nem érdekel kulonosebben.

N

2022. júl. 15. 23:04
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
Egyik sincs. Nekem nem tetszik a lábam, mondjuk alapvetően visszataszító dolognak tartom a lábakat, főleg a lábujjakat, de semmi extra. A futás látszik a lábamon, nem teljesen egyenesek az ujjaim és elvétve akad bőrkeményedés is, de semmi extra.
2022. júl. 16. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!