Férfiak és Nők, van e lúdtalp, szèles/nagy lábfej vagy büttyök a lábaitokon? Van e problémátok a lábaitokkal és tesztek valamit vagy elfogadtàtok?
Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdezném, aki rendelkezik lúdtalppal, Büttyökkel, vagy széles/ nagy lábfejjel, azok tudnak találni kényelmes, megfelelő cipőt, szokott fájni, tesztek valamit, próbáltok vagy elfogadtátok?!, Mert volt pl: aki írta, panaszkodott egy nő aki nagy lábfejjel rendelkezik, és alig talál magának megfelelő lábbelit, és még sorolhatnám, Esetleg ha van róla történet hogyan küzd vele, annak köszönöm!2022. júl. 15. 19:57
11/24 anonim válasza:
Lúdtalpam van, a magasabb sarkú cipők segítenek (nem full 15 centis tűsarkúra gondolok de ha már 2-3 centis a sarok jobb benne mászkálni) Illetve 41-es női cipőt se könnyű találni, főleg olyat ami jól is néz ki a lábamon. Azt se mondom hogy legyen kisebb mert mellé meg magas is vagyok szóval kb így arányos.
12/24 Metionin válasza:
A felsoroltakból egyik sincs de vannak kék-zöld foltok, horzsolások és olykor sebek, hólyagok, mert balettozok. Egyébként meglepően jók a lábaim a sok igénybevétel ellenére, a csapatban sokan küzdenek bütyökkelés örülök, hogy egyelőre engem elkerült.
13/24 anonim válasza:
Lúdtalpas vagyok, a bütyköm most alakul, sokat fáj és szinte lehetetlen boltba cipőt vennem. Ezzel együtt szeretem a lábam, nem szégyellem szívesen vagyok pucér lábbal. Szeretem másokét is nézni. 39F
14/24 anonim válasza:
Nőként nagy lábam van (43 as) kicsit bütykös, de az nem vészes. Széles is, így a cipővásárlás nem alapeset. Sajnos a bőrkeményedésre is hajlamos, így kicsit foglalkozós,plussz nekem a lábfejem, lábujjaim szőrösek, így borotválnom kell onnan is
15/24 anonim válasza:
Masszőrként rengeteg fájós lúdtalpat, bütyköt kezelek, sportolókat is. Sok esetben napi szinten okoz diszkomfortot, terhelésre meg jön hozzá a bőrkeményedés, tyúkszem, vízhólyag, befeszül, görcsös lesz. Szeretek lábakkal dolgozni. Ja és lúdtalppal én is érintett vagyok.
16/24 anonim válasza:
fiatal vagyok (19L) de elég rossz állapotban vannak a lábaim: lúdtalp, kezdődő viszont fájós bütyök és ferde ujjak....nagyon nehéz jó cipőt találni, és nem is a legszebb igy a lábam, szóval igen, zavar
17/24 anonim válasza:
Igen, a kezdődő bütyök iszonyúan tud fájni. Te mit csinálsz vele?
18/24 anonim válasza:
Most sokat mezitlabazas, papucs, és gyogymasszor kethetente
Telen nem tudom hogy lesz, valszleg szeles férfi cipő
19/24 anonim válasza:
Flip flopban/papucsban viszont nem fáj a lúdtalpad?
Nekem a bütykömre most műtétet javasoltak…
20/24 anonim válasza:
neked is van ludtalp bütyök egyszerre? hány éves vagy hogy javasolták a műtétet?
de, érzem a talpam is, meg sok gyaloglás után be is görcsöl, de ez amióta az eszemet tudom ilyen, szóval meg lehet szokni. Ami rosszabb az a bütyök, az sokkal élesebb fájdalom, főleg, ha valami pont ugy ér hozzá. De flip-flopot nem hordok, hanem ilyen papucsom van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!