Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnan lehet legkönnyebben...

Honnan lehet legkönnyebben felismerni nyugaton a magyar férfiakat és a többi kelet-európai embert első ránézésre? toka, tulok vagy krumpli orr?

Figyelt kérdés
Honnan lehet legkönnyebben felismerni nyugaton a magyar férfiakat és a többi kelet-európai embert első ránézésre? A toka kötelező 23-25 év felett, még akkor is ha cingár emberről van szó, így nem lehet profilból látni az állvonalat sem. széles vaskos tulok vagy krumpli orr is ordít ha magyart vagy szlávot látok....

2022. júl. 3. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Minek kérdezed, ha megválaszoltad aztán magadnak?

Szerintem inkább öltözködés alapján max. A ti családotokban mindenkinek krumpli orra van, vagy honnan veszed, hogy ez a jellemző?

2022. júl. 5. 12:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert én éltem Ny-európai országokban.
2022. júl. 5. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy éltél nyugat-európai országban, az nem jelenti azt, hogy a magyarokra jellemző lenne a széles, vagy krumpliorr. Mint ahogy a toka sem.

Van persze akinek ilyen, de ez nem hungarikum.

2022. júl. 5. 14:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem csak Hungarikum hanem kelet-európaicum is.
2022. júl. 5. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán az oroszoknak vannak általad leírt jellemzőik. Plusz kerek fej, szőkés-vöröses haj. De a magyarokra, szerintem nem jellemző. Ahogy a lengyelekre, vagy horvátokra, szerbekre sem.
2022. júl. 5. 15:02
 6/6 A kérdező kommentje:

A szerb ortodox nép, nem igazán keveredhettek NY-i keresztény magyarokkal. Teljesen más balkáni genetikájuk van.

Én nem igazán láttam 25 felett magyar férfit (max 1%) akinek az állvonala látszik profilból a zsír miatt. Még cingárt sem. A szlávokkal való keveredés lehet az oka.

2022. júl. 5. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!