Alapjában véve ki vagyok békulve magammal, de nagyon hulye, krumpliorrom van, hogy lehetne sminkkel segiteni rajta?
Figyelt kérdés
Nézegettem a rolam készult fotokat, és sokszor elborzadtam, nagyon nagynak tunik az orrom rajtuk :(2008. dec. 12. 16:16
1/3 anonim válasza:
sminkkel sehogy...max annyit tudsz tenni,hogy hangsúlyozod a szemed vagy a szád, de...
2/3 anonim válasza:
Dehogynem, sminkkel lehet csak igazán;)
Nekem is nagy orrom van, és nem is az a nagy kampós orr, hanem olyan dagi, malac orr :s utálom is rendesen...
Hangsúlyozd a szemed és a szád. Az orrodon pedig használj 2-3 különböző árnyalatú alapozót/púdert. Én úgy szoktam, hogy két oldalt sötéttel, felül pedig világosabbal kenem le. Sokkal szebbnek tűnik. És sok helyre lehet tenni sötét púdert, hogy vékonyabbnak tűnjön. Ezt így elmagyarázni nem tudom, de egyszer ülj le és próbálgasd. A gödrökbe és a sötétebb részekre rakj sötétek, vagy ahol nagyon kitüremkedik, holott nem kéne.
De biztos vannak erről cikkek a neten, netek egy sminkes mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!