Hogy fehérítheti egy alapjában barna bőrű ember a bőrét?
Figyelt kérdés
Segítsetek légyszi!Alapjában barna a bőröm,vagyis sárga árnyalata van.Nagyon zavar, és biztos vagyok benne hogy jobban tudnék érvényesülni az életben.Sajnos így sokan lenéznek.Tudom,érzem,látom az embereken, hogy a világos bőr sokkal hatékonyabb!SZóval segítségeteket kérem!És előre is köszönöm.2010. júl. 29. 16:08
1/12 anonim válasza:
Vannak ilyen fajta termékek, keress utána.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Képzeld magamtól nem tudtam hogy vannak ilyen termékek.De nekem valami házilagos dologra lenne szükségem.De azért köszi.
2010. júl. 29. 16:56
5/12 anonim válasza:
Pont pár napja láttam egy műsort amiben megmutatták miket okoznak a bőröddel ezek a világosító szerek, korábban nem is hallottam ilyenről, de én biztosan nem próbálkoznék vele:S
6/12 A kérdező kommentje:
Én azért írtam ki ezt a kérdést, hogy normális válaszokat kapjak, és nem azért hogy belémkössenek.
2010. júl. 29. 17:58
7/12 A kérdező kommentje:
17:56-os köszi a választ!
2010. júl. 29. 17:59
8/12 A kérdező kommentje:
17:40 ezek szerint mikor elkezd "barnulni" a bőröd te is ezt szoktad alkalmazni.Tudod szappan meg zuhany.Kefét nem szoktál?xDD
2010. júl. 29. 18:01
10/12 A kérdező kommentje:
A 17:40-es a zuhanyával meg a szappanjával együtt.Basszus nem lehet egy kérdést kiírni mert ilyen hülyék is léteznek a világon.Ha nem tud valaki válaszolni akkor nem vagyok kíváncsi a véleményére.:@
2010. júl. 29. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!