Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan néz ki az az ember,...

Hogyan néz ki az az ember, aki már kórosan jár szoliba? Mennyire barna a bőre?

Figyelt kérdés

És milyen a még "egészséges" barnaság?

Küldenétek képeket?

2009. máj. 31. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor csúnya a szolis bőr, ha már narancssárgának látszik. Szerintem mindenkinek tudnia kell, mennyi az annyi :)

Én több mint 1 éve járok, de nem vagyok túlszolizva.

A szolárium jó dolog, de csak mértékkel.

2009. máj. 31. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem: (hirtelen ezeket találtam)

Csúnya:

[link]

Szép:

[link]

Persze sok függ a hajszíntől is...

2009. máj. 31. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:

aaaajjj! előzö vok, a csúnyához mást linkeltem, bocsi...szóval csúnya:

[link]

2009. máj. 31. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó: Sztem ez nem csúnya, ez már durva....:O:O:O:O
2009. máj. 31. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Én Decemberbe kezdtem el szóláriumozni. (kleor bőröm van) 2 hónapig szoliztam,közbe használtam szolárium krémeket.

Azalatt a 2 hónap alatt bioszoláriumba jártam( nem igen hittem benne hogy "egészségesebb" csak volt ilyen a környéken). 2 hónap alatt semmi sárgulást nem vettem észre pedig heti 3x4x is eljártam 10 percekre. Nagyon szép barna lettem.

Sztem ha nem egyfolytába csinálod csak 1-2 hónapig és kened magad elötte annyira nem leeht bajod.

22/L

2009. máj. 31. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!