Pacaaa kérdése:
Szerintetek szép a szám? (képpel)
Figyelt kérdés
Lehet hogy csak az én szememben szépek?:/
Ez egoizmusnak számít?? Én imádom a számat :D
2010. szept. 20. 15:13
61/72 anonim válasza:
Szerinted idéztem a te válaszodat? :) Én a bunkó kommentekre gondolok, akik ócsárolják szegény lányt. Nem bírom a rosszindulatú embereket, és ezt tettem szóvá, hisz sok komment nem túl szalon képes.
62/72 anonim válasza:
a velemenyunkre kivancsi ez a holgy. ha nekem nem tetszik nem irhatom hogy hu de gyonyoru szaj....
63/72 anonim válasza:
de azt írhatod hogy nekem nem tetszik azt csá:D
64/72 Adri baba válasza:
mi a képszerkesztő neve,én is lementeném:)
65/72 A kérdező kommentje:
Photo Editor :))
2010. okt. 18. 21:02
66/72 anonim válasza:
milyen kepszerkeztot hasznalsz kerdezo?:)
amugy nekem is tetszik a szad ;;)
67/72 anonim válasza:
jajj bocsi nem lattam h mar 1x kiirtad.
68/72 anonim válasza:
Szia!
Nekem az első kép tetszik a legjobban.
Itt látszódik legjobban a teltsége az ajkadnak.
Kívánatos. Nem csodálom, hogy szájmániás vagy!
69/72 anonim válasza:
A 3. képen kirakod a melled csak szólok és szerintem 13 évesen még nem kéne sminkelni magad még túl korai elrontod a bőröd és ahoz hogy meg tudjuk mondani a szád hog milyen nem kéne ennyire pózolni és egyébként a szád normális kicsit a sz*patáshoz áll de norma
70/72 anonim válasza:
Szép dugni való szivesen bele lógatnám az öcsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!