Pacaaa kérdése:
Szerintetek szép a szám? (képpel)
Figyelt kérdés
Lehet hogy csak az én szememben szépek?:/
Ez egoizmusnak számít?? Én imádom a számat :D
2010. szept. 20. 15:13
31/72 anonim válasza:
csücsörítesz, vagy alapból így áll a szád? amúgy tegyél fel olyan képet ahol nincs kiretusálva, mert ezzel a beállítással úgy nézel ki mint egy szopós k*rva. bocsi.
32/72 anonim válasza:
szep szep :D.nekem is kene annak a kepszerkesztonek a neve :$
33/72 A kérdező kommentje:
photo editor :)
am nemvagyok cigány x"""D
2010. szept. 20. 20:44
35/72 A kérdező kommentje:
valaki kérdezte h miért ilyen fehérek a fogaim..Azért mert minden nap megmosom xD
Amúgy nem tudom miért kell ilyen neatívnak lenni:/
Nem photoshoppal csináltam,hanem photoeditorral (bár lényegtelen) és tudom hogy még van mit tanulnom..Mst töltötem le,nem vagyok még profi de attól még nemkell leharapni a fejemet!
És ha cigány is lennék,miért baj az?? nemértem..
2010. szept. 22. 15:55
36/72 anonim válasza:
imádom a szád :P
nincs kedved ismerkedni ??? :D
37/72 anonim válasza:
Azert kotnek bele,mert arc nelkul konnyu szajalni ... Szerintem sokan szeretnenek ilyen szajat ... Koszi a kepszerkeszto nevet ;).
38/72 anonim válasza:
Nem szép!És az a szinű szájfény sem áll túl jól! Bocsi!
39/72 anonim válasza:
az első képen olyan, mint valami hal szája.... ponty?4
40/72 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi szám van:)
Szerintem szép:)
Eddig tőlem is csak irigyelték:D
Azzal meg ne foglalkozz hogy a nők szerint szopós száj, a pasijuknak tuti tetszene;)
Milyen szájfényt használsz?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!