Pacaaa kérdése:
Szerintetek szép a szám? (képpel)
Figyelt kérdés
Lehet hogy csak az én szememben szépek?:/
Ez egoizmusnak számít?? Én imádom a számat :D
2010. szept. 20. 15:13
42/72 anonim válasza:
nekem átlagos ugymond "aranyközéput"-as a szám, de a tied is nagyon szép:D oan Angeline Jolie-s:D:D
nekem tetszik:D
L/16
43/72 anonim válasza:
bevallom erekciót okoztál:-)
szóval jól néz ki.
44/72 anonim válasza:
szép :)) a formája is meg a nagysága is. (:
45/72 anonim válasza:
sztem is nagyon szép szád van:D
15L
46/72 anonim válasza:
nagyon szép a szád, és kérlek áruld el, h pontosan milyen szájfény van rajta :P imádom!:D köszi;)
47/72 anonim válasza:
Dehogy azért van kiretusálva, mert próbálgattad.. sokkal inkább azért, mert hatalmas vörös pattanások vannak az álladon. Kicsit sem feltünő (:
48/72 anonim válasza:
Tudod.. sok rosszindulatú ember van. :)Ott rugnak beléd ahol tudnak. Ne is figyelj rájuk. Szerintem szexi a szád, bár én nem szeretem az ennyire húsos ajkakat, de nem értem miért ugatnak le, nem tehetsz róla hogy ilyen a szád. Ezek hülyék. Még ha mű lenne de nyilván nem az. :D Különben is nem véletlen hogy sok csaj csücsörítve fotózza magát, sokaknak tetszenek az ilyen telt ajkak. :)
49/72 anonim válasza:
Csak irigykednek :))
Szééép*.*
:DD
Amúgy ez a progi amit használsz angol nyelvű??
50/72 anonim válasza:
Szerintem szép szád van és a fogaid is szépek!!
És nem vagy cigány sem de ha az lenél akkor is gyönyörűek ezek az ajkak bár az én arcszerkezetemhez túl húsosak de azért szépek!!!
Puszi L/15 Ja és ne menj ki a szád vonalából mert könnyen idétlen hatást érhetsz el!!
Anyukám kozmetikus!! DE a szájfény szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!