A te ízlésednek milyen nő számít már kövérnek? Mi az az alak, ami még belefér? Tudtok linkelni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek más az ízlése, de kíváncsi vagyok.2022. jún. 22. 13:34
1/23 anonim válasza:
És milyen férfi, azt is linkeljetek már, csak hogy lássuk a mindig emlegetett szinteket.
2/23 anonim válasza:
3/23 A kérdező kommentje:
1-es, akkor írj ki külön kérdést, kösz.
2022. jún. 22. 13:36
5/23 anonim válasza:
#4: nem, igaza van, a túlsúlyos / dagadt pasi az legyen külön kérdés.
6/23 anonim válasza:
7/23 anonim válasza:
8/23 anonim válasza:
A kettős mérce miatt. Jó lenne tudni, hogy ugyanazon emberek mit gondolnak a nemekről. Pl. hogy ha nekik a nőn 3 kg elhízás, a férfin meg 20 kg picit duci.
9/23 anonim válasza:
Kösz mindenkinek, megnyugodtam. Pedig úgy voltam vele, hogy idén nem megyek strandra. :D
10/23 anonim válasza:
9
Nem tök mindegy? A kérdés úgy szól, hogy "A te ízlésednek milyen nő számít már kövérnek?" Az ember ÍZLÉSE nem a saját külsejétől függ.
Mondom ezt vékony nőként - mielőtt valaki kiderítené, hogy kövér férfi vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!