Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezni extől ezt inkább ne vagy belefér?
Figyelt kérdés
Veszekedéses-szakításkor kértem, hogy a későbbiek során ne keressük egymást. Viszont pont egy műtéte lett volna esedékes nemsoká, amin most már túl van. Nagyon rossz ötlet lenne rákérdezni az állapotára?
N
2022. jún. 16. 07:38
2/15 A kérdező kommentje:
Indoklást is...
2022. jún. 16. 07:40
3/15 A kérdező kommentje:
Nem egy sima rutinműtétről van szó.
2022. jún. 16. 07:43
5/15 A kérdező kommentje:
Másfél hónapja.
2022. jún. 16. 07:46
6/15 anonim válasza:
Csak mondom, hogy ez úgy jöhet le, hogy csak egy ürügy hogy kereshesd a társaságát, mert újra össze akarsz jönni
7/15 anonim válasza:
Szerintem hagyd a francba! Majd jelentkezik, ha akar. Ha nem, akkor felejtős.
8/15 anonim válasza:
Másfél hónap nem egy hosszú idő, tehát nem évekről van szó. Szerintem kérdezd meg tőle nyugodtan, biztosan jól esne neki, mert fontos neked. Valamikor az életed része volt.
9/15 anonim válasza:
Nekem is úgy jönne le a másik fél részéről, mintha ürügy lenne. Ha szakítottatok, az érdeklődés nem mozdítja előre a felejtést és továbblépést.
10/15 A kérdező kommentje:
Ha tudnám, hogy jól esne neki, biztosan rákérdeznék. De lehet azóta már a tindert pörgeti. Fogalmam sincs, mindkét verziót kinézem belőle. Újból nem akarom kezdeni, de az jó lenne, ha nem a veszekedés lenne a végszó.
Hetes, én kértem, hogy ne beszéljünk, akkor miért keresne?
Á nem tudom.😕😕😕
2022. jún. 16. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!