Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezni extől ezt inkább ne vagy belefér?
Veszekedéses-szakításkor kértem, hogy a későbbiek során ne keressük egymást. Viszont pont egy műtéte lett volna esedékes nemsoká, amin most már túl van. Nagyon rossz ötlet lenne rákérdezni az állapotára?
N
Ezzel mindent csak felbolygatsz.
többet fog beleképzelni mint egy érdeklődés-
Szerintem ennek a dolognak kétoldalúnak kellene lenni. Ha őt érdekelné hogy mi van veled, akkor ő is kereshetne, ha nagyon akarna.
Nekem is van az életemben valaki aki érdekelne hogy hogy van, de gondolom van barátnője "azért van rólam letiltva" (nem szó szerint). Mi jó viszonyban váltunk el, nem volt veszekedés. De ez idő alatt akár meg is halhattam volna, nem érdekli, hogy mi van velem. Engem is csak azért érdekelne, mert emberileg kedvelem és bizonyos szempontból sokra tartom. De ő teljesen közönyös irányomban.
Megértelek egyébként, hogy miért érzel így. Ha szakítunk is valakivel, attól még maradhatnak emberi érzéseink iránta (ha nem volt durva a szakítás).
Én sem keresném a helyedben az illetőt. Ha számítanál neki valamit, akkor ő is kereshetett volna téged. Neked is lehetett volna már műtéted (ne így legyen) vagy bármi bajod. Őt érdekelte hogy mi van veled?
Így tényleg olyan mintha a műtét csak egy ürügy lenne, mert vissza akarsz menni hozzá.
Érdekes egyébként, hogy sokszor vannak ilyen szituációk amiket csak az ego vezérel. Sokan csak a büszkeségük miatt puskáznak el egy akár jól működő kapcsolatot (persze csak ha nem haragban váltak el pl: egyetem, munka miatti költözés stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!