A karok szőrtelenítése miért nem terjedt el?
Mert sokaknak szinte nem is látszik a szőr a karján. Sokkal kevésbé feltűnő, mint a láb.
Nekem lábon sötét. Karon csak világos pihék vannak.
Én világos pihékkel rendelkező nőstényként azt mondanám, hogy mert a karunkon nem hordunk harisnyát amin kibújik és csillog a szőr :D
Meg szerintem karon gyengébb a szőrzet a legtöbb nőnél, akinek nem, az azt is szedi valószínűleg.
Nem tudom, engem már a 3-4mm halovány karszőröm nagyon zavar. Borotválom, de ott jóval lasabban nő, mint bárhol máshol, így nem megterhelő egyaltalán.
Szerintem nagyon csúnya, különösen hófehér karon sötétebb hosszú szőr lányon/nőn.
Tipikus férfiús bullshit, hogy azt hiszitek a lábunknak tükörsima kell legyen.
Senkinek se tükörsima a lába... aki borotválja annak egy nap után már látszanak az új szálacskák, és hülye az a társadalom aki elvárja, hogy a nő naponta borotválja magát.
A gyantázás után egy ideig szép, meg minden, de akkor is van egy kb. 2 hetes időszak amikor meg kell növelni a szálakat annyira, hogy utána megint ki lehessen tépetni a gyantával. Szóval ép eszű ember nem problémázik azon, hogy növekvő időszakban ki-mit gondol róla.
A véglegesre meg nyilván nem mindenkinek van pénze.
Szóval nem, nemcsak a karunkat tudjuk leszarni, ahol amúgy a legtöbb nőnek csak szőke pihén nőlnek, hanem a lábunkat is ha úgy van.
9.-re.
Ezzel semmi gond. De vedd figyelembe, hogy e miatt sok pasi nem fog szóba állni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!