Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A karok szőrtelenítése miért...

A karok szőrtelenítése miért nem terjedt el?

Figyelt kérdés
A hőség érkezésével feltűnt, mennyi sima lábú, de szőrös karú nő van. Mi ennek az oka? Néha komoly kis bunda borítja a karjukat, persze ha szőkék, akkor nem tűnik fel azonnal.
2022. jún. 20. 18:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Azert nem ugyanaz mint a lab... Nekem inkabb az a fura ha vki borotvalja a karjat.. volt olyan bnom neha szurt is 😂
2022. jún. 20. 18:26
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Mert sokaknak szinte nem is látszik a szőr a karján. Sokkal kevésbé feltűnő, mint a láb.

Nekem lábon sötét. Karon csak világos pihék vannak.

2022. jún. 20. 18:39
 3/14 A kérdező kommentje:
1: na az tényleg meglepő élmény:)
2022. jún. 20. 18:39
 4/14 Metionin ***** válasza:
96%

Én világos pihékkel rendelkező nőstényként azt mondanám, hogy mert a karunkon nem hordunk harisnyát amin kibújik és csillog a szőr :D

Meg szerintem karon gyengébb a szőrzet a legtöbb nőnél, akinek nem, az azt is szedi valószínűleg.

2022. jún. 20. 20:22
 5/14 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, engem már a 3-4mm halovány karszőröm nagyon zavar. Borotválom, de ott jóval lasabban nő, mint bárhol máshol, így nem megterhelő egyaltalán.

Szerintem nagyon csúnya, különösen hófehér karon sötétebb hosszú szőr lányon/nőn.

2022. jún. 20. 20:40
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Azért a csajok többségének nem túlzottan szőrös a karja, gyakorlatilag csak közvetlen közelről látszik.
2022. jún. 20. 20:48
 7/14 A kérdező kommentje:
Igaz, sok esetben nem tűnik fel. Csak fura, hogy a lábnak tükörsimának kell lennie, az meg legtöbbször nem probléma, hogy mondjuk egy intimebb együttlétnél felül érezni a puha prémet.
2022. jún. 20. 20:57
 8/14 anonim válasza:
28%
Az igényes nők borotválják, és a lábujjaik tetejét is.
2022. jún. 20. 21:17
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

Tipikus férfiús bullshit, hogy azt hiszitek a lábunknak tükörsima kell legyen.

Senkinek se tükörsima a lába... aki borotválja annak egy nap után már látszanak az új szálacskák, és hülye az a társadalom aki elvárja, hogy a nő naponta borotválja magát.

A gyantázás után egy ideig szép, meg minden, de akkor is van egy kb. 2 hetes időszak amikor meg kell növelni a szálakat annyira, hogy utána megint ki lehessen tépetni a gyantával. Szóval ép eszű ember nem problémázik azon, hogy növekvő időszakban ki-mit gondol róla.

A véglegesre meg nyilván nem mindenkinek van pénze.

Szóval nem, nemcsak a karunkat tudjuk leszarni, ahol amúgy a legtöbb nőnek csak szőke pihén nőlnek, hanem a lábunkat is ha úgy van.

2022. jún. 21. 06:41
 10/14 anonim válasza:
15%

9.-re.

Ezzel semmi gond. De vedd figyelembe, hogy e miatt sok pasi nem fog szóba állni veled.

2022. jún. 21. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!